Incendiu la un hotel din Venus. 28 de persoane evacuate

Andrei Beldiman, 19 iun.. 2018

Pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un hotel din Venus, pe litoralul românesc.

Incendiul a izbucnit în timpul dimineații de marți, 19 iunie.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Mangalia au intervenit marţi dimineaţă pentru stingerea unui incendiu într-un hotel aflat pe litoralul românesc. Focul a izbucnit în camera tehnică a hotelului Ammon, din staţiunea Venus, a informat ISU Dobrogea.

Citiți și FOTO și VIDEO. Incendiu în hotel. Turiștii cuprinși de panică încearcă să se salveze

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă, două autospeciale ale pompierilor, au intervenit marţi dimineaţă pentru stingerea incendiului. Acesta se manifesta în camera tehnică a hotelului Ammon, din staţiunea Venus, informează Agerpres.

Focul a fost generat de un echipament tip boiler, pentru încălzirea apei.

“La incendiul de la hotelul din Venus au intervenit dou autospeciale de stingere de la Secţia Mangalia şi o ambulanţă SMURD. În hotelul, cu trei etaje, erau cazate aproximativ 28 de persoane care au fost evacuate în siguranţă de către personalul de serviciu, până la sosirea pompierilor. Din informaţiile transmise de la faţa locului, incendiul se manifesta la un boiler în camera tehnica de la subsol, cu degajare mare de fum”, a declarat Anca Chiriţă.

Citiți și Incendiu în Londra. 150 de oameni au fost evacuați dintr-o clădire de locuințe

Hotelul are trei etaje. În momentul izbucnirii incendiului 28 de persoane erau cazate acolo. Acestea au fost evacuate în siguranţă de angajaţii unităţii de cazare.

Potrivit martorilor, focul a fost stins la ora 9.35, la aproximativ 15 minute de la începerea intervenţiei.

Aventurile prin care ai trecut te pot ajuta să câștigi o excursie cu Wizz Air

Vara aceasta poți fi unul dintre fericiții câștigători ai unei excursii surprinzătoare către o destinație necunoscută. Află toate detaliile despre noul concurs al companiei aeriene Wizz Air, cum să te înscrii și cum să ajungi să trăiești experiențe noi.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close