FOTO și VIDEO. Incendiu în hotel. Turiștii cuprinși de panică încearcă să se salveze

Andrei Beldiman, 30 mai. 2018

În timpul după-amiezii de 29 mai 2018 a izbucnit un puternic incendiu în hotel. Turiștii cuprinși de panică au încercat să se salveze coborând de pe balcoane.

Sursa: Twitter

Imaginile surprinse la fața locului arată cum turiștii cuprinși de panică se cațără pe balcoane încercând să scape cu viață.

Coloane de fum negru și flăcări mari au împânzit cerul. Un incendiu intens a avut loc într-un hotel de 4 stele din Brazilia. A avut loc în timpul zilei de marți, 29 mai 2018. Evenimentul nefericit a avut loc la hotelul Blue Tree Towers Rio Poty, în Teresina.

Citiți și despre incident aviatic: fum la bord, însoțitorii de bord și-au pus măștile de oxigen.

Imagini ale incendiului au fost postate pe platforma online, Twitter.

Cel puțin un bărbat a fost zărit încercând să se salveze. Acesta a ieșit pe balconul camerei sale și a încercat să coboare la etajele inferioare. Un alt turist cerea ajutor de la ultimul etaj al hotelului.

ATENȚIE! Urmează imagini care ar putea să aibă un impact puternic emoțional.

O femeie a folosit o frânghie improvizată pentru a coborî de la etajele superioare până la etajul al 3-lea al hotelului. Pompierii au intervenit.

Conform Globo.com, un reprezentant oficial al hotelului a declarat că incendiul a izbucnit în lobby. Acesta este amplasat la etajul unu. Ulterior focul s-a răspândit către etajele superioare. O serie de explozii au fost auzite, iar apoi turiștii au început să alerge cuprinși de panică.

Citiți și despre 25.000 de persoane au fost evacuate după ce un incendiu puternic a izbucnit într-un parc de distracții.

Seria de explozii a fost auzită din interiorul clădirii. Acest lucru a contribuit la creșterea anxietății în rândul turiștilor.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, ora locală a Braziliei, 21:00 ora României.

Pompierii au intervenit reușind să oprească incendiul. Aceștia au ajutat turiștii blocați la etajele superioare ale hotelului.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close