Elicopter prăbușit în Turda. Două persoane se aflau în aparatul de zbor

Andrei Beldiman, 23 mai. 2018

Elicopter prăbușit în Turda. Doi piloți se aflau la bordul aparatului de zbor.

Un elicopter de mici dimensiuni, utilizat la activități agricole, s-a prăbușit miercuri, 23 mai.

Acest eveniment a avut loc la amiază, în zona unui deal de pe raza municipiului Turda din judeţul Cluj, anunţă ISU.

ACTUALIZARE

ISU Cluj a postat pe pagina oficială de Facebook următoarele informații:

„În urma evaluării medicale, unul dintre cei doi ocupanți ai elicopterului va fi transportat la spital, pentru investigații suplimentare.
Bărbatul este conștient și prezintă leziuni care nu îi pun viața în pericol.”

Au apărut fotografii de la locul accidentului.

Sursa: ISU Cluj
Sursa: ISU Cluj
Sursa: ISU Cluj
Sursa: ISU Cluj

Găsiți AICI mai multe fotografii de la locul accidentului. Acestea au fost postate pe pagina oficială de Facebook a ISU Cluj.

Elicopterul desfășura activități agricole în momentul în care s-a prăbușit.

Citiți și despre accident pe aeroportul din Lisabona – o persoană a decedat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj, în urma apelului la numărul unic de urgență 112, au fost alertate o autospecială complexă de stingere cu modul de descarcerare și prim ajutor.

La fața locului au intervenit și o ambulanță SMURD pentru victime multiple (ATPVM) și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj.

”În urma verificărilor, în elicopter se aflau două persoane, care au ieșit din interiorul aeronavei și nu prezintă probleme medicale”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.
Cele două victime au fost evaluate medical de echipajul ambulanței. Dacă situația acestora o va impune vor fi transportați la spital.

Citiți și despre aterizare de urgență pe Otopeni la miezul nopții. Un pasager cu probleme cardiace a avut nevoie de ajutor medical.

Cursa companiei aeriene Turkish Airlines de la Hanovre la Istanbul a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.
Aeronava a aterizat în jurul orei 23:30. Un pasager cu probleme de sănătate a avut nevoie de intervenția echipajelor medicale. Cine este victima?

← Close