Elicopter prăbușit. 4 persoane au fost rănite

Andrei Beldiman, 06 iun.. 2018

4 persoane au fost rănite în urma unui elicopter prăbușit. Acestea au fost transportate de urgență la spital.

Un elicopter s-a prăbușit la scurt timp de la decolare în timpul zilei de miercuri, 6 iunie 2018.

4 persoane au fost rănite în urma unui incident petrecut în orașul South Cotabato, Manilla, Filipine. Elicopterul avea la bord un pilot, doi turiști și o persoană din Filipine.

Elicopterul a întâmpinat probleme la scurt timp după ce decolase din Suth Cotabato, a declarat Autoritatea Civilă de Aviație din Filipine.

Stația de Poliție Tupi a afirmat că 4 persoane se aflau la bord. Aparatul de bord este un R44 Raven 2. Acesta s-a prăbușit în perimetrul fermei de avocado DOLE-Stanfilo, aflată în Sitio Glandang, Barangay Kablon, în orașul Tupi, Filipine. Incidentul a avut loc în jurul orei 10 dimineața, ora locală Filipine.

Pasagerii sunt Căpitanul Figueroa și 3 pasageri, Dr. Jorge Gonzales ași Cecilia Donaire, amândoi străini, și o persoană din Filipine, pe nume Alica Bengco.

Citiți și despre un turist dispărut în Bucegi după ce a sărit cu parapanta.

O anchetă se află în desfășurare pentru a determina cauza incidentului.

Purtătorul de cuvânt al Autorității Civile de Aviație din filipine, Eric Apolonio, a declarat că agenția a trimis imediat la locul accidentului doi membrii, Rommel Ronda și Henry Paradero. Aceștia vor investiga cauza care a dus la producerea accidentului.

Citiți și despre dispariția unui avion cu 10 pasageri la bord.

Poliția din Tupi a relatat că cei trei călători care erau directori ai companiei DOLE din Filipine trebuiau să ajungă în municipiul Surallah.

Referindu-se la același raport, CAAP a declarat că pilotul elicopterului și pasagerii săi sunt în siguranță. Cu toate acestea au câteva vânătăi minore produse în momentul în care au fost salvați.

Aceștia au fost transportați către Spitalul Howard Hubbard din Polomolok, South Cotabato, Filipine pentru un tratament medical suplimentar.

← Close