Captură șocantă pe aeroport. Zeci de tarantule descoperite într-un bagaj

Andrei Beldiman, 19 iun.. 2018

Aoturitățile aeroportuare au efectuat o captură șocantă pe aeroport. 22 de tarantule vii erau închise într-o valiză abandonată.

22 de tarantule au fost descoperite într-o valiză abandonată pe Aeroportul din Dusseldorf.

Descoperirea uluitoare a fost făcută în decursul zilei de 19 iunie 2018, au informat serviciile vamale, citate de DPA.

Mare a fost uimirea personalului aeroportuar de pe Aeroportul din Dusseldorf, Germania, când au deschis valiza abandonată. Düsseldorf este un oraș unde cei mai mulți ajung inițial pentru afaceri sau pentru cumpărături.

Citiți și Surpriză la aeroport. Mesajul unui copil care își aștepta mama a devenit viral

Proprietarul valizei a fost ulterior localizat și intervievat. Bărbatul de 48 de ani din Essen, a declarat că este crescător de tarantule şi că unele din cele pe care le transporta în valiză aveau pui.

Proprietarul valizei se întorsese dintr-o călătorie din Paraguay în Germania.

Acesta este în prezent anchetat pentru tentativă de evaziune fiscală, în condiţiile în care tarantulele sunt considerate bunuri importate în scopuri comerciale, a explicat biroul vamal, informează Agerpres.

Tarantulele au fost confiscate pentru ca medicii veterinari să poată determina starea sănătăţii acestora, a completat biroul amintit.

Citiți și Incident pe aeroport: aligator pe pistă

La începutul lunii oficialii vamali și ceilalți pasageri au fost șocați de captura de pe aeroportul din Instanbul. În interiorul bagajului unui pasager au fost găsite mai multe cutii de plastic. Acestea erau pline de șerpi și broaște țestoase care stăteau înghesuite în bagaj.

Un alt incident care a implicat un aeroport german a avut loc în urmă cu o săptămână.

Un avion LUFTHANSA Airbus A340-300 (D-AIFA, construit in 2000) Star Alliance a suferit daune provocate de căldură în timpul tractării pe Aeroportul Frankfurt (EDDF) atunci când remorcherul conectat a luat foc sub el. Motivul incendiului este încă necunoscut.

Avionul a suferit pagube mari care l-au făcut să fie retras din flota aeriană Lufthansa.

← Close