Surpriză la aeroport. Mesajul unui copil care își aștepta mama a devenit viral

Andrei Beldiman, 16 iun.. 2018

Fiul unei femei care se întorcea dintr-o călătorie de afaceri i-a pregătit acesteia o surpriză la aeroport. gestul său a devenit viral.

Mesajul de pe pancarda băiatului era amuzant și stânjenitor în același timp.

O femeie din Oklahoma care se întorcea dintr-o călătorie de afaceri a fost destul de surprinsă de fiul ei mic care a mers să se întâlnească cu ea la aeroport.

Barbara Nielsen se întorcea acasă după o călătorie de o săptămână pentru compania de producție în care lucrează în Fort Smith, Arkansas. Când a sosit, soțul ei, Brandon Nielson, și fiul ei, Daimen, au mers să o aștepte.

Citiți si Pasageri agresați fizic de către personalul din aeroport, în Cuba

Cu toate acestea, duoul tată-fiu a pregătit ceva mai stânjenitor – un semn de „bine ai venit acasă” mai special. Pe acesta au scris mesajul: „Bine ai venit acasă de la închisoare, mamă”.

Într-o fotografie, Daimen este văzut zâmbind larg în timp ce ține în mâini semnul.

Barbara a luat mesajul ca pe o glumă și chiar a postat o fotografie cu acesta pe Facebook. Nu a durat mult timp până când aceasta a devenit virală.

„Brandon este un nebun, lol, acesta este semnul pe care Daimen îl ținea în mâini când am coborât din avion” a scris Barbara pe Facebook.

Citiți și Incendiu pe Aeroportul din Frankfurt. Un avion a luat foc în urma unui accident

Prietenii ei au considerat că incidentul a fost destul de amuzant. Ei au împărtășit povestea în mediul online astfel aceasta a devenit virală.

Un prieten de-al ei a dat share fotografiei, adăugând următorul comentariu:

„Deci, o prietenă a plecat timp de o săptămână într-o călătorie de afaceri și soțul ei a făcut acest semn pentru fiul lor să-l țină pentru a o întâmpina pe mama lui! Am murit râs”.

Ce părere aveți despre gestul băiatului și reacția mamei?

← Close