VIDEO. Pasageri agresați fizic de către personalul din aeroport, în Cuba

Andrei Beldiman, 13 iun.. 2018

Imagini uluitoare înfățișeasă cum 2 pasageri agresați fizic de către personalul aeroportuar din Cuba, ripostează.

Două femei au fost agresate fizic, iar bagajele le-au fost luate de către personalul din aeroport, în Cuba. Incidentul a fost înregistrat video de către alți pasageri care asistau șocați la scenă.

Două femei din Venezuela au fost trase, împinse și urcate într-un autobuz pe Aeroportul Internațional Jose Marti.

Acesta este momentul șocant când cele două femei au fost agresate fizic și urcate într-un autobuz de către personalul aeroportuar, care a refuzat să le dea bagajele înapoi.

ATENȚIE! Urmează imagini care pot avea un puternic impact emoțional!

A post shared by Elyangelica Gonzalez (@elyangelicanews) on

Incidentul a avut loc pe Aeroportul Internațional Jose Marti, situat la 15 kilometri sud-vest de capitala Cubei, Havana.

Conform unui raport, autoritățile aeroportuare cubaneze au interzis intrarea femeilor în țară deoarece bagajele lor conțineau „lucruri noi”. Ei au spus că cele două femei au fost informate că trebuie să părăsească țara, dar fără valize. Când cele două femei au refuzat acest lucru, personalul din aeroport a devenit agresiv, împingându-le cu forța într-un autobuz.

Citiți și Blocat în aeroport, un bărbat trăiește de 42 de zile în incintă

Nu este cunoscut conținutul în detaliu al bagajelor, dar este știut că pasagerele nu au fost acuzate oficial.

Reprezentantul Departamentului Vamal General al Republicii Cuba (AGR) a anunțat recent că acordă prioritate detectării mărfurilor care sunt introduse în insulele Caraibe prin intermediul serviciilor de curierat și al persoanelor suspecte.

Citiți și Incendiu pe Aeroportul din Frankfurt. Un avion a luat foc în urma unui accident

În clipurile filmate de pasageri, una dintre femeile din Venezuela este târâtă într-un autobuz de către oficialii aeroportului, în timp ce ripostează.

Utilizatorii social-media au avut multe de spus pe această temă.

Un utilizator anonim a scris: „Aceste femei încercau să introducă un fel de propagandă subversivă sau material interzis de guvern. De aceea li s-au confiscat bagajele. Plănuiau ele ceva, pentru că nu a fost normal pentru ofițerii vamali să se comporte așa”.

← Close