FOTO. Captură șocantă pe aeroport. Reptile găsite în bagajul unui pasager

Andrei Beldiman, 05 iun.. 2018

Captură șocantă pe aeroport. Mai mulți pitoni și broaște țestoase au fost găsite în interiorul bagajului unui pasager.

Sursa: yenisafak.com

Oficialii vamali și ceilalți pasageri au fost șocați de captura de pe aeroportul din Instanbul.

În interiorul bagajului unui pasager au fost găsite mai multe cutii de plastic. Acestea erau pline de șerpi și broaște țestoase care stăteau înghesuite în bagaj.

Oficialii vamali turci de la aeroportul Atatürk din Istanbul au fost surprinși când au inspectat luni, 4 iunie, un bagaj „nerevendicat”.

În interiorul acestuia au găsit numeroși amfibieni vii și reptile depozitate în recipiente de plastic, inclusiv mai mulți pitoni.

Membrii serviciilor vamale au fost chemați să inspecteze bagajele suspecte după ce au fost raportate ca fiind nerevendicate.

Citiți și despre 50 de crocodili care au fost confiscați pe Aeroportul Heathrow, din Marea Britanie.

Bagajele nerevendicate au fost ulterior raportate ca aparținând unui pasager pe nume Valeeva E.. Acesta zburase din Vietnam către Rusia, cu transfer în Turcia, Istanbul.

De asemenea, oficialii vamali și spectatorii au fost șocați, deoarece cutiile de plastic au fost scoase din bagaje pentru inspecție în interiorul aeroportului aglomerat.

Printre celelalte animale vii găsite s-a numărat mai multe țestoase vietnameze, șopârle Albina și nouă tipuri diferite de animale asemănătoare scorpionului.

Animalele, ale căror vieți au fost salvate de ofițerii vamali în timp ce se luptau să supraviețuiască în cutiile slab ventilate, au fost confiscate și apoi înmânate ministerului silvic și al apelor.

Din capitolul incidente pe aeroport amintim și cel de pe Aeroportul din Iași.

Două persoane au fost reținute de poliția aeroportuară din cauza comportamentului suspect. Doi DJ olandezi au fost prinși pe 1 iunie pe Aeroportul Internațional Iași având droguri de mare risc la ei. Cei doi DJ au participat la Festivalul Afterhills, ce a avut loc la Iaşi. Aceștia au fost duşi la audieri la sediul DIICOT.

← Close