VIDEO. Au fost găsite rămășițele avionului dispărut marți, în Kenya. Rezultatul este devastator

Andrei Beldiman, 09 iun.. 2018

În decursul zilei de marți, 5 iunie, un avion cu 8 pasageri la bord și doi membrii ai echipajului a dispărut. Rămășițele avionului dispărut au fost găsite într-o pădure.

Conform noilor informații toți cei 10 oameni aflați la bord și-au pierdut viețile într-un accident nefericit.

Echipa de căutare a confirmat pierderea a 10 vieți după ce au găsit rămășițele avionului dispărut, într-o pădure. Aeronava s-a prăbușit în pădurea Aberdare.

ATENȚIE! Urmează imagini care pot avea puternic impact emoțional.

Familiile celor 10 oameni, dintre care 8 pasageri și 2 membrii ai echipajului, au fost înștiințate.

“Informațiile din partea echipei care a ajuns la locul prăbușirii sunt următoarele: nu există supraviețuitori.” a afirmat Charles Wako, directorul companiei aeriene Fly-SAX.

Citiți și despre Accident de avion în Cuba. 50 de trupuri au fost identificate

Rămășițele au fost observate la sud-vest de Munții Aberdare la aproape două zile după ce contactul cu avionul a fost pierdut în timpul zborului din orașul Kitale către Nairobi.

Piesele avionului au fost văzute în pădurea deasă, la o altitudine de aproximativ 3.627 de metri, în apropierea unei stânci, a declarat secretarul general al Ministerului Transporturilor, Paul Mwangi Maringa. A fost dificil pentru echipele de căutare să observe avionul, din cauza norilor și a locației.

“Trimitem condoleanțele noastre familiilor”, a declarat Maringa jurnaliștilor, adăugând că a fost lansată o investigație pentru a stabili cauza accidentului.

Avionul se afla în drum spre Nairobi, decolase de la Kitale, când a fost raportat dispărut. Evenimentul a avut loc la doar câteva de minute de la decolare.

“Accidente se întâmplă în aer, pe mare sau pe drum. Chiar și atunci când suntem triști pentru viețile pierdute, trebuie să apreciem eforturile echipei de salvare”, a spus Maringa.

Citiți și despre Accident aviatic în România. Avionul a luat foc

Președintele Uhuru Kenyatta și-a oferit condoleanțele familiilor pasagerilor și echipajului.

Căutarea s-a concentrat în jurul lanțului de munți din centrul Kenyei, unde a fost interceptat semnalul unui telefon mobil.

Accidente care implică avioane de mici dimensiuni sunt raportate în mod frecvent în kenya. Mulți din cei aflați la bord scapă cu răni.

← Close