Aterizare de urgență. Pilotul a suferit o criză de epilepsie

Andrei Beldiman, 01 iun.. 2018

Un avion al companiei Allegiant Air a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență după ce pilotul a avut o criză de epilepsie în timpul zborului.

Avionul companiei aeriene Allegiant Air a efectuat o aterizare de urgență în Gainesville după ce pilotul a prezentat probleme de sănătate grave în timpul zborului.

Zborul numărul 1304 a decolat din Cincinnati, Ohio, SUA. Era așteptat să aterizeze în Punta Gorda, Florida, puțin după ora 9, ora locală a SUA.

Cu toate acestea, în mijlocul zborului, unul dintre piloți aînceput să prezinte semnele unei crize de epilepsie, informează newsweek.com. Aeronava a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Gainesville Regional, conform reprezentantei companiei aeriene, Krysta Levy.

Citiți și despre zbor întârziat pentru 24 de ore. Pasagerii au fost neglijați total de compania aeriană.

Aceasta a adăugat că echipajul de zbor a acționat rapid și a deviat zborul către Gainesville, Florida, pentru a oferi ajutor medical pilotului.

Echipajul Gainesville Fire Rescue a postat fotografii pe Twitter adăugând că avionul a aterizat în condiții de siguranță. Echipajele medicale au intervenit rapid oferind ajutorul necesar pentru pilot.

Reprezentanta companiei aeriene a adăugat că avionul a aterizat în condiții optime, iar pilotul primește îngrijiri medicale la un spital local. El și-a revenit și a putut să stea pe picioare în momentul în care avionul a aterizat.

De asemenea, doamna Levy a adăugat că toți cei 155 de pasageri și cei 6 membrii ai echipajului nu s-au aflat niciun moment în pericol.

“Există doi piloți calificați pentru fiecare zbor pentru a preveni orice problemă care poate interveni în situații ca aceasta.”

Citiți și despre aterizare de urgență din cauza unui pasager care fuma în toaleta avionului.

O nouă echipă a fost adusă în Gainesville pentru a continua zborul, după câteva ore întârziere.
Compania aeriană a oferit o masă caldă pasagerilor și compensații. De asemenea și-a oferit sincerele scuze și apreciere pentru răbdarea și înțelegerea acordată de aceștia.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close