Aterizare de urgență din cauza unui pasager care fuma în toaleta avionului

Andrei Beldiman, 31 mai. 2018

O aeronavă a companiei americane Southwest Airlines a efectuat o aterizare de urgență. Motivul acestui incident este un pasager care a fost prins fumând în toaleta avionului.

Zborul Southwest Airlines din San Francisco către Los Angeles a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență.

Zborul cu numărul 1250, din San Francisco a trebuit să-și schimbe ruta. A efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional San Jose din Mineta, Statele Unite ale Americii.

Pilotul a raportat o “dificultate mecanică”, a afirmat reprezentanta aeroportului, Rosemary Barnes, pentru publicația Mercury News.

Incidentul a implicat alarma din toaleta avionului, care a fost oprită. Un pasager a început să fumeze înăuntrul camerei.

Citiți și despre un alt incident în care o femeie acuză un pasager de comportament indecent la bordul avionului.

Unul dintre pasagerii aflați la bord, pe numele său Edmund Lo told, a declarat pentru NBC Bay Area că un bărbat în scaun cu rotile a fost urcat la bordul avionului înainte de decolare. Acesta s-a ridicat și a început să meargă către toaleta aeronavei în momentul în care avionul a atins altitudinea de croazieră.

Pasagerul mirosea a marijuana când s-a întors de la toaleta avionului.

În cele din urmă zborul a aterizat în condiții de siguranță pe Aeroportul Internațional San Jose, în jurul orei locale 16:00. Aterizarea nu a cauzat întârzieri ale altor avioane. Toți pasagerii au fost teferi.

Citiți și despre un incident aviatic în care unul dintre copiloți a fost aspirat pe jumătate în afara avionului, după ce fereastra a cedat.

Aeronava companiei Southwest Airlines a aterizat fără probleme și autoritățile s-au prezentat pe pistă. Pasagerul care a fost prins fumând a fost preluat de poliție. Informațiile au fost făcute publice de un reprezentant al companiei aeriene.

„Angajații noștri din San Jose lucrează pentru a găzdui restul de 32 de clienți pe alte aeronave pentru a-și continua călătoriile”.

← Close