Aterizare de urgență din cauza fulgerelor. Panică la bord

Andrei Beldiman, 04 iun.. 2018

Vremea foarte dificilă a cauzat o aterizare de urgență a unui avion al companiei aeriene American Airlines.

Un avion American Airlines care zbura pe ruta Phoenix – San Antonio a efectuat o aterizare de urgență în El Paso.

Incidentul a avut loc în timpul zilei de duminică, 4 iunie. Aeronava a fost nevoită să aterizeze din cauza condițiilor meteorologice precare, informează Fox 4 News.

Zborul 1897 a decolat de pe Aeroportul Internațional San Antonio la ora 6:57 p.m. și a aterizat în siguranță la ora 8:03 p.m.. Aeronava Airbus A319 avea 130 de pasageri la bord și 5 membrii ai echipajului.

Citiți și despre aterizarea de urgență a unui avion după ce pilotul a făcut o criză de epilepsie.

“Aeronava este în curs de evaluare de către echipa noastră de întreținere. Nu dorim niciodată să perturbem planurile de călătorie ale clienților noștri și ne pare rău pentru problemele cauzate de acestea “, a declarat un reprezentant al companiei aeriene American Airlines.

Jesus Esparza, un pasager care se afla la bordul avionului, a descris o scenă haotică pentru KENS 5.

Esperanza a spus că pasagerii au observat fulgere în afara aeronavei în timpul zborului.

Sunetele pe care le auzeau cei aflați la bord erau ca și cum avionul ar fi lovit cu grindină din toate părțile.

De asemenea pasagerul a afirmat că la un moment dat aeronava a căzut în gol ca un rollercoaster.

Citiți și despre o aterizare de urgență în care au fost rănite 53 de persoane.  Una dintre pasagere a suferit fracturi multiple.

Jesus Esparza a declarat că unii pasageri s-au simțit foarte rău și au avut probleme cu stomacul. Starea tensionată a cuprins întregul avion. El a adăugat că se bucură că se află din nou cu picioarele pe pământ.

Un alt pasager a postat pe Twitter următorul mesaj: “I’m on this flight that emergency landed. Things were flying. Passengers throwing up. Scariest flight of my life #AmericanAirlines” (Sunt în acest zbor care a aterizat de urgență. Lucrurile zburau. Pasagerii vomitau. Cel mai înfricoșător zbor din viața mea.)

Nu au fost raportați răniți sau incidente grave.

Un raport afirmă că botul și parbrizul avionului au fost deteriorate în timpul zborului. Nu a existat o confirmare oficială imediată.

← Close