Aflați care sunt cele mai murdare locuri într-un aeroport

Cele mai murdare locuri într-un aeroport nu sunt, spre surprinderea multora, în baie sau în apropierea coșului de gunoi. Sunt locuri care au de-a face cu toți cei care trec prin aeroport și sunt locuri pe care cel mai probabil le atingeți de fiecare dată când zburați.

Potrivit unui nou studiu realizat de InsuranceQuotes.com, ecranul mașinii de auto-check-in este cel mai murdar loc din aeroport.

De asemenea biroul de check-in este la fel de plin de bacterii. Gândiți-vă pentru o secundă câte persoane ating aceste suprafețe de-a lungul unei zile.

În timpul sezonului vacanței de sărbători, InsuranceQuotes a efectuat teste de germeni pe trei mari aeroporturi din S.U.A. și a constatat că ecranul mașinii de auto-check-in are o medie de 253,857 CFU (unități care formează colonii) pe centimetru pătrat. Comparați această valoare cu cantitatea de CFU găsită pe un scaun de toaletă (172) și cred ca nu veți mai avea nici un motiv pentru a nu vă face check-in-ul de pe mobil.

Celelalte locuri foarte murdare din aeroport sunt brațele scaunelor (21,630 CFU) și butonul de apă (19,181 CFU).

Nu sunteți în siguranță nici când vă aflați în avion. Studiul a constatat că butonul de spălare a toaletei era cel mai murdar loc din avion, urmat de masă și centura de siguranță.

Vă sfătuiesc să luați cu dvs. niște șervețele pentru dezinfectare și să ștergeți rapid zona scaunului (masa de tavă, catarama centurii de siguranță, ecranul de divertisment, tetiera, brațele scaunului și butoanele) de îndată ce zburați. De asemenea, puteți să luați în bagajul de mână un săpun dezinfectant. Folosiți-l după efectuarea check-in-ului, după ce treceți de controlul de securitate și după folosirea toaletei avionului.

Apoi, încercați să vă relaxați, să uitați de germeni și să vă concentrați asupra distracției pe care o veți avea în vacanță.

Ce alte sfaturi aveți în privința acestui aspect?

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close