Destinațiile lunii martie. Care sunt cele mai bune locuri pentru o excursie în luna Mărțișorului(I)

Dacă vă doriți să călătoriți într-un loc cald și puțin agitat, iată câteva recomandări pentru o excursie în luna Mărțișorului. Destinațiile lunii martie includ atât metropole cunoscute, cât și zone în care puteți admira viața sălbatică.

1. Hangzhou, China

Una dintre destinațiile favorite ale chinezilor, pentru vacanța de primăvară este Hangzhou. Lacul de Vest, parte din patrimoniul internațional Unesco, era zona favorită a artiștilor, inspirând numeroase poeme și picturi de-a lungul timpului. La începutul lunii, vremea este caldă și numărul de turiști încă redus. Înspre mijlocul lunii veți găsi piersicii înflorind. Pentru cei care își doresc o experiență de neuitat, alegeți să vă cazați pe proprietatea Azure Qiantang, al cărei design a fost realizat de Pierre-Yves Rochon.

2. New Orleans, Louisiana

Cocktailul modern de cultură al orașului este principalul punct de atracție. Pentru gurmanzi dar și pentru doritorii de aventuri culinare vă recomandăm patiseria Willa Jean, un local unde micul dejun este servit pe tot parcursul zilei, iar deserturile sunt pur și simplu dumnezeiești. Alegeți un tur al orașului pentru a vă delecta cu paleta colorată de baruri, restaurante și localuri.

3. Valea Duero, Portugalia

Această regiune are propriul său climat, ceea ce explică de ce strugurii de aici au un gust spectacular. Primăvara vine devreme aici și în Martie aveți șansa de a vedea nori roz și albi, mai ale în regiunea deluroasă. Degustarea de vin este un lucru pe care nu aveți cum să-l scăpați cu vederea. Rezervați-vă locuri pe una dintre corăbiile vikinge de pe râul Duero pentru un tur formidabil.

4. Tanzania

Mulți nu realizează că Tanzania este o destinație pentru vacanțe pe tot parcursul anului. Alegeți să vă petreceți vacanța în safari. Observați viața sălbatică în zonele Serengeti și Ngorongoro. Umiditatea scade în martie, iar sezonul ploios începe abia în aprilie. În cadrul stațiunii – tabără Sanctuary Retreats Kichakani Serengeti veți avea șansa să vedeți migrarea zebrelor și a bovinelor gnu (Connochaetes).

5. Washington D.C., SUA

Capitala Statelor Unite ale Americii a devenit o destinație fierbinte pentru mai mult decât istorie și politică. Localurile orașului sunt diverse și dintre ele recomandăm Rose’s Luxury și deliciile filipino-americane din Purple Patch. Dar motivul principal pentru care să mergeți în Washington în martie sunt cireșii care încep să înflorească. Ei sunt un cadou din partea Japoniei, primit în 1910. Festivalul Cireșilor începe pe 20 martie.

Care dintre destinațiile lunii martie este preferata dvs.?

← Close