Descoperiți 7 Minuni naturale în Indonezia

Explorați diversitatea naturii într-o țară cu peste 17mii de insule. De la Oceanul Indian până la cel Pacific, descoperiți 7 minuni naturale în Indonezia.

1. Parcul Național Komodo

Komodo se distinge de alte insule indoneziene prin peisajul ars, aproape negru. Cea mai mare reptilă, dragonul Komodo poate fi întâlnită cu ușurință pe plajă. Parcul Național Komodo vă va transpune într-o altă lume.

2. Parcul Național Tanjung Puting

Explorați acest parc, veți fi surprinși de fauna sălbatică. Este amplasat în partea indoneziană de sud a Borneo-ului. Vizitați Tabăra Leakey pentru a admira urangutani orfani care sunt antrenați să supraviețuiască în sălbăticie.

3. Insulele Raja Ampat

Aceasta este casa celei mai mari diversități a vieții marine. Într-un labirint de dealuri, păduri tropicale, peșteri și lagune puteți observa diavoli de mare, rechini epaulette, corali superbi, sfirenide și pești papagal, pe lângă alte mii de specii.

4. Muntele Bromo

Una dintre cele mai spectaculoase vederi o oferă Muntele Bromo. Craterul gigantic, 10 km în diametru, și câmpiile de cenușă vulcanică crează un decor unic. Atmosfera ireală este surprinsă cel mai bine la răsăritul soarelui.

5. Muntele Rinjani

Cu o înălțime de 3726m, Rinjani este al 2-lea cel mai înalt vulcan din Indonezia. Lacul cu o lățime de 6km ce se află împrejurul muntelui este de un albastru cobalt. Excursiile către vârful muntelui durează în medie 3 zile și 2 nopți.

6. Lacul Toba

Localizat la o înălțime de 1130m, Toba încorporează caldera unui super vulcan, cunoscut ca fiind cel mai mare lac vulcanic din lume. Apa de un albastru intens acoperă suprafața lacului care are o lățime de peste 100km.

7. Insula Menjangan

Cunoscută și ca Insula Căprioarei, Menjangan este una dintre cele mai ușor accesibile zone ale Indoneziei. Parcul Național Bali Barat protejează 12 zone ideale pentru scufundări. Corali magnifici, pești tropicali și peșteri mirifice vor fi cele mai frumoase imagini cu care vă veți întoarce din vacanță.

Care dintre aceste 7 minuni naturale în Indonezia sunt preferatele dvs.?

← Close