Cele mai bune locuri pentru a vedea Aurora Boreală

Fiecare călător ar trebui să aibă pe lista lui “Luminile Nordului”. Aurora Boreală este unul dintre cele mai spectaculare fenomene naturale. De la finele lunii noiembrie până în martie, gazele din atmosferă se întrepătrund cu particulele solare și formează cortina colorată din zona Luminilor Nordului. Fie că durează câteva minute sau zile întregi, acestea sunt cele mai bune locuri pentru a vedea Aurora Boreală.

Sursa: A Year of Reviews – WordPress.com

1. Suedia

Vizitați hotelul de gheață din Laponia. Aici aveți posibilitatea de a observa fenomenul natural în cadrul unui tur călare. Puteți alege să vizitați stația Aurora Sky din Abisko, pentru condiții perfecte de a admira luminile nordului de la o altitudine de 900m. Luați telecabina pentru a ajunge în acest punct, unde aveți ocazia de a alege o cină cu patru feluri diferite, înainte de eveniment.

Sursa: Travel Weekly

2. Fairbanks, Alaska

Dacă detestați frigul dar vă doriți să vedeți luminile nordului, cazați-vă la resortul de ape termale Chena Hot Springs. Experimentați apele cu proprietăți tămăduitoare ale Lacului Rock în timp ce admirați spectacolul celest. Hotelul este situat exact sub zona în care aurora boreală este vizibilă direct. Vă recomandăm să vă faceți rezervările în perioada august – mai.

Sursa: Visit Norway

3. Tromsø, Norvegia

Ce este un spectacol de lumini fără muzică? Rezervați-vă zborul din timp pentru festivalul Luminilor Nordului. Este un eveniment de 9 zile, în apropierea cercului arctic. Include 40 de spectacole ale diferiților artiști. Unele dintre ele au loc în aer liber, practic, în momentul în care are loc și fenomenul natural. Dacă ratați acest festival, nici o grijă, vizitați locul între octombrie și jumătatea lui martie când aurora boreală poate fi văzută în mod regulat.

Sursa: Cancelon

2. Finlanda

Timp de 200 nopți, în fiecare an, fenomenul natural poate fi admirat în Finlanda. Lăsați-vă surprinși de minunatul fenomen în timp ce adormiți în unul dintre igluurile hotelului Kakslauttanen Resort. Optați pentru plimbări în sănii trase de reni, descoperind peisajul sălbatic din vecinătate.

Sursa: Pinterest

1. Groenlanda

Vizitați Groenlanda pentru 4-5 zile în perioada septembrie până la începutul lui aprilie. Hotelul Arctic oferă igluuri cu camere duble, încălzire electrică, acoperiș din sticlă și ferestre care se deschid în așa fel încât puteți admira fenomenele naturale din patul dvs..

Care dintre aceste locuri este destinația ideală pentru a admira Aurora Boreala?

← Close