5 Hoteluri ideale pentru iubitorii de vinuri (I)

Dacă doriți să vă petreceți următoarea vacanță într-o destinație în care să savurați specialități culinare deosebite sau vinuri renumite, atunci căutarea dvs. a luat sfârșit. Astăzi vă prezentăm 5 hoteluri ideale pentru iubitorii de vinuri.

Sursa: Open Data NY

1. Castelul Belhurst, Țara Vinului de la Lacurile Finger, SUA

În regiunea Lacurilor Fingers, New York, turiștii pot degusta o paletă diversificată de vinuri. Castelul Belhurst este amplasat pe o podgorie și oferă vinuri la robinet. Puteți să vă petreceți noaptea în interiorul acestui castel superb din anul 1880. Locația este în apropierea lacului Seneca. Camerele au diferite teme, ca de exemplu camera din bambus, camera de studiu sau camera pentru biliard. De asemenea este o zonă viticolă renumită.

Sursa: Mr & Mrs Smith

2. Hotelul Louise, Valea Barossa, Australia

La o oră distanță de orașul Adelaide se află faimoasa vale Barossa, din sudul Australiei. Aici există peste 100 de vinării. Hotelul Louise este înconjurat de mii de km de podgorii. Este renumit ca fiind una dintre destinațiile de lux ale zonei viticole. Printre modurile de petrecere a timpului, iubitorii de vinuri pot să aleagă călătorii în baloane cu aer cald, picnic la răsărit, plimbări la pas sau cu bicicleta în podgoriile din jurul conacului. Faimosul restaurant, Appellation, oferă un meniu deosebit de gustos, alături de vinuri recomandate personal de către Chef-ul acestuia.

Sursa: fincaadalgisa.com

3. Finca Adalgisa, Mendoza, Argentina

Acest hotel a fost transmis din familie în familie începând cu secolul 20. Atunci au fost plantați pentru prima dată strugurii Malbec în regiune. Din acel moment 3 generații din familia care deține hotelul au transformat crama într-un hotel pentru a păstra tradițiile și istoria acesteia. Decorul este boem și include un bar de vinuri și tapas, tururi pentru degustarea vinului, o piscină, clase de gastronomie și închiriat gratuit de biciclete pentru a explora podgoriile adiacente.

Sursa: The Yeatman Hotel

4. Hotelul Yeatman, Porto, Portugalia

Chiar dacă nu este amplasat pe o podgorie, acest hotel este unul tematic. Este amplasat în faimosul Porto, iar vizitatorii săi au posibilitatea de a vizita zonele viticole din Valea Douro, Minho, Dao și Bairrada. Crama hotelului găzduiește o colecție impresionantă de vinuri portugheze, recunoscute în toată lumea. Iubitorii de vinuri pot alege să participe la degustări, seminare, cine tematice sau să vizitați centrul de relaxare prin vin. Tematica strugurilor și a vinului este regăsită și în decorul camerelor. Există paturi care seamănă cu butoaiele de vin.

Sursa: Relais & Châteaux

5. Delaire Graff Lodges & Spa, Stellenbosch, Africa de Sud

Situat pe versanții magnificilor munți din Stellenbosch, Delaire Graff Lodges & Spa oferă priveliști impresionante asupra podgoriilor de pe această proprietate. Fiecare cabană are propria piscină încălzită, un cadru idilic pentru relaxare. Aici sunt produse vinul roșu de Bordeaux și strugurii Chardonnay. Numele Delaire se traduce “din cer”, astfel designul include ferestre enorme și terase. În timpul liber iubitorii de vinuri pot merge la centrul de relaxare, să explorați grădinile, buticurile, cele două restaurante sau să savurați un pahar de vin în salonul hotelului.

Care sunt hotelul și vinul dvs. preferate?

← Close