Reducere Blue Air – prețuri cu 15% mai mici pentru toate zborurile

Andrei Beldiman, 22 iun.. 2018

Weekend-ul începe cu o reducere Blue Air la toate zborurile companiei aeriene. Profitați de bilete de avion reduse cu 15%.

Găsiți inspirația de vacanță și explorați Europa cu cea mai recentă reducere Blue Air. Aceasta se aplică pentru toate zborurile companiei. Destinațiile Blue Air vă așteaptă.

Promoția se desfășoară în perioada 22 – 24 iunie.

Perioada de călătorie este 22 iunie – 27 octombrie 2018.

În plus, biletele Blue Air achiziționate în perioada acestei promoții vor include un cod de reducere pentru abonamentele UNTOLD. Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume ca număr de participanți.

Citiți și CFR Călători pune în circulație Trenurile Soarelui

Biletul de avion va conține un banner cu codul ce vă va garanta o reducere pentru abonamentele UNTOLD. Tot ce trebuie sa faceți este sa dați click pe banner pentru a fi redirecționați către website-ul unde puteții utiliza codul pentru a cumpăra abonamentele.

Discountul UNTOLD este valabil în perioada 22- 29 iunie 2018.

Discountul oferit în timpul promoției nu se aplică valorii TVA (pentru zborurile domestice), valorii taxei de combustibil și valorii taxei pentru emisii de CO2. Promoția nu este valabilă pentru Alghero – Roma – Alghero și zboruri în regim codeshare.

Citiți și JOB-uri. Compania Tarom angajează. Lista posturilor vacante

Redirecționarea către platforma prin intermediul căreia se pot achiziționa abonamente UNTOLD cu reducere se poate realiza doar din biletul electronic Blue Air. Codul comunicat permite achiziționarea a maximum 4 abonamente UNTOLD.

Descoperiți tarifele speciale către destinații din țară și străinătate.

Biletele încep de la 89,66ron pe segment.

Astfel puteți zbura din București către Cluj – Napoca și Timișoara cu bilete care încep de la 89.66ron.

Explorați al doilea oraș ca mărime din Sicilia, Italia. Un bilet de avion Blue Air către Catania începe de la prețul de 158,66ron.

Tot din București puteți zbura către Bruxelles cu bilete de avion de la 178,05ron.

Clujenii pot alege o vacanță în vibrantul Tel Aviv, Israel sau în Liverpool, Marea Britanie. Biletele de avion au prețuri care încep de la 158,66ron.

Pentru mai multe detalii, rezervări și promoții vă recomandăm să explorați opțiunile de pe site-ul oficial Blue Air. 

Vacanță frumoasă!

← Close