Promoție la bilete de avion Wizz Air. Tarife reduse cu 20%

Andrei Beldiman, 29 mai. 2018

Pasionații de călătorii se vor bucura să afle că este timpul pentru o nouă promoție la bilete de avion Wizz Air.

Doar astăzi, 29 mai, puteți beneficia de o reducere de 20% pentru toate zborurile către Polonia.

Descoperiți atracțiile turistice din Polonia cu prețuri reduse la cursele aeriene ale companiei aeriene low-cost, Wizz Air.

Reducerea de 20% se aplică în cazul tarifelor, inclusiv taxelor și tarifelor non-opționale, dar fără taxa de administrare. Această promoție se aplică pe 29 mai de la 00.00 la 23.59. Prețul se aplică numai la rezervările efectuate pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă WIZZ. Perioada de călătorie este limitată, toate călătoriile trebuie finalizate până la 30 iunie 2018. Reducerea este valabilă pentru noile rezervări pentru orice ruta către și dinspre Polonia.

Citiți și despre incident aviatic: 160 de români blocați în Bologna. Avionul Wizz Air nu a mai apărut.

Din țara noastră puteți zbura din București către capitala Poloniei, Varșovia cu prețuri care încep de la 102 ron pe segment.

Astfel, puteți beneficia de tarifele cele mai mici la zborurile din datele de 13, 28 și 29 iunie. De asemenea tarife mici, de 110 ron pe segment, sunt și în datele de 10 și 11 iunie.

Sursa: Wizzair.com

Pentru călătorii care sunt înscriși în Wizz Discount Club, tarifele de 102 ron sunt și mai reduse. Astfel puteți achiziționa un bilet de avion la prețul de 66,80 ron.

Citiți și despre cum sunt păcăliți românii de o ofertă mincinoasă în numele Wizz Air.

Descoperiți capitala Poloniei în luna iunie, o lună propice plimbărilor în parcuri și a excursiilor în aer liber. Mergeți la pas în parcurile impresionante ale Varșoviei, Grădina Palatului Krasiński și Grădina Botanică. Explorați centrul vechi istoric care a fost înscris în anul 1980 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Rezervați-vă locuri pentru o excursie pe drumurile istoriei către Lagărul de concentrare Auschwitz.

Varșovia este notabilă printre capitalele din Europa nu pentru mărimea sa, vârsta sa, sau frumusețea sa, ci pentru indestructibilitatea sa. Este un phoenix care a renăscut de mai multe ori din cenușa războiului.

Vă dorim vacanță plăcută!

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close