Zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Paris cu Tarom, din 17 iulie

Andrei Beldiman, 05 iun.. 2018

Aeroportul Avram Iancu va introduce zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Paris din vara acestui an. Călătoriile vor fi realizate la bordul aeronavelor companiei aeriene naționale, Tarom.

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj a anunțat reluarea zborurilor care fac legătura între Aeroportul “Charles de Gaulle” Paris și Cluj-Napoca. Acestea vor fi operate de compania aeriană Tarom, începând cu data de 17 iulie.

Zborurile pe ruta Cluj – Napoca – Paris vor avea o frecvenţă de 3 curse pe săptămână.

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj transmis, marţi, zborurile vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737-300. Capacitatea acesteia este de 134 locuri.

“Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj anunță reluarea  zborurilor care fac legătura între Paris, Aeroportul “Charles de Gaulle” (CDG) și Cluj-Napoca, operate de compania aeriană Tarom, începând cu data de 17 iulie. Zborurile vor avea frecvențe neunitare între dus și întors pe relația Cluj-Napoca – Paris – Cluj-Napoca. Astfel, începând cu data de 17 iulie, Tarom va opera un zbor săptămânal pe ruta Cluj-Napoca – Paris, în ziua de joi, respectiv două zboruri săptămânale pe ruta Paris CDG – Cluj-Napoca, în zilele de marți și sâmbătă. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737-300, având o capacitate de 134 locuri”.

Citiți și despre deschiderea rutei Tarom: Sibiu – București.

Aeroportul parizian “Charles de Gaulle” (CDG) este cel mai mare aeroport din Franța. Este al doilea ca mărime din Europa și cel de-al 8-lea din întreaga lume din punctul de vedere al traficului de pasageri. În 2017 au fost înregistrați 69,5 milioane de pasageri.
De pe Aeroportul Paris CDG operează peste 150 de companii aeriene, care oferă zboruri spre 329 de orașe.

În decursul zilei de 4 iunie 2028, Tarom a avut două vești îmbucurătoare de împărtașit. Începând cu data de 1 iunie anul curent, pentru prima oară în istoria companiei, TAROM le oferă tuturor angajaţilor asigurare medicală privată. Aceasta este gratuită, într-o reţea de peste 550 de unităţi medicale. Poliţa este asigurată de ASIROM VIG. Citiți mai multe AICI.

← Close