Categories: News

Wizzair Timișoara: 4 rute noi spre Billund, Doncaster/Sheffield, Nuremberg și Baden Baden

Wizz Air va aloca din septembrie a treia aeronavă bazei de la Timișoara și va deschide 4 destinații noi, cu zbor direct din Timișoara: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg și Baden Baden (Germania). Noile zboruri vor fi operate de două ori pe săptămână.

Tot din septembrie, Wizz va suplimenta zborurile către Londra Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Charleroi Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale). Două zboruri – spre Tel Aviv și Bologna – vor avea o frecvență mai redusă, de la 3 la 2 fiecare. Odată cu introducerea acestor destinații, va crește numărul zborurilor săptămânale efectuate de compania Wizz Air pe Aeroportul Timișoara va crește cu 16 curse, de la 42 la 58 de zboruri săptămânale. Din septembrie, Wizz Air va opera 19 destinații cu zbor direct din Timișoara, cu legături în 9 țări. Prima cursă Wizz Air la Timișoara a fost în 31 octombrie 2008 – Londra-Timișoara-Londra, și de atunci, a transportat aproape 5 milioane de pasageri de la baza din Timișoara. În 2018, compania a transportat peste 730.000 de pasageri spre și din Timișoara.

„Suntem încântați să anunțăm alocarea celei de-a treia aeronave la baza din Timișoara. Această investiție înseamnă mai multe locuri de muncă în România în cadrul Wizz Air, dar și multe oportunități accesibile de călătorie pentru clienții români. Mai mult, înseamnă și mai multe rute interesante spre Europa, cu acces facil la din ce în ce mai multe destinații pentru pasagerii din Timișoara. Sperăm că cele patru noi zboruri din Timișoara către destinații interesante cum ar fi Billund în Danemarca, Baden-Baden și Nuremberg în Germania și Sheffield în Marea Britanie vor fi bine primite de pasagerii noștri. Suntem siguri că noile curse vor aduce și mai mulți călători internaționali și vor consolida relațiile de business dintre România și restul Europei. Echipajul nostru prietenos este nerăbdător să vă întâmpine la bordul aeronavelor WIZZ!”, Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

Adrian

Share
Published by
Adrian

Recent Posts

Redefinirea călătoriilor globale cu World Tourism Portal

Pe măsură ce lumea se redeschide treptat călătorilor post-pandemie, cererea pentru resurse de călătorie fiabile…

13 ore ago

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

6 zile ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

7 zile ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

2 săptămâni ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

3 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

4 săptămâni ago

Acest site folosește cookies.