Wizzair Timișoara: 4 rute noi spre Billund, Doncaster/Sheffield, Nuremberg și Baden Baden

Adrian, 17 ian.. 2019

Wizz Air va aloca din septembrie a treia aeronavă bazei de la Timișoara și va deschide 4 destinații noi, cu zbor direct din Timișoara: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg și Baden Baden (Germania). Noile zboruri vor fi operate de două ori pe săptămână.

Tot din septembrie, Wizz va suplimenta zborurile către Londra Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Charleroi Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale). Două zboruri – spre Tel Aviv și Bologna – vor avea o frecvență mai redusă, de la 3 la 2 fiecare. Odată cu introducerea acestor destinații, va crește numărul zborurilor săptămânale efectuate de compania Wizz Air pe Aeroportul Timișoara va crește cu 16 curse, de la 42 la 58 de zboruri săptămânale. Din septembrie, Wizz Air va opera 19 destinații cu zbor direct din Timișoara, cu legături în 9 țări. Prima cursă Wizz Air la Timișoara a fost în 31 octombrie 2008 – Londra-Timișoara-Londra, și de atunci, a transportat aproape 5 milioane de pasageri de la baza din Timișoara. În 2018, compania a transportat peste 730.000 de pasageri spre și din Timișoara.

„Suntem încântați să anunțăm alocarea celei de-a treia aeronave la baza din Timișoara. Această investiție înseamnă mai multe locuri de muncă în România în cadrul Wizz Air, dar și multe oportunități accesibile de călătorie pentru clienții români. Mai mult, înseamnă și mai multe rute interesante spre Europa, cu acces facil la din ce în ce mai multe destinații pentru pasagerii din Timișoara. Sperăm că cele patru noi zboruri din Timișoara către destinații interesante cum ar fi Billund în Danemarca, Baden-Baden și Nuremberg în Germania și Sheffield în Marea Britanie vor fi bine primite de pasagerii noștri. Suntem siguri că noile curse vor aduce și mai mulți călători internaționali și vor consolida relațiile de business dintre România și restul Europei. Echipajul nostru prietenos este nerăbdător să vă întâmpine la bordul aeronavelor WIZZ!”, Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

← Close