VIDEO. Operator de bagaje prins când aruncă bagajele cu indiferență

Andrei Beldiman, 28 mai. 2018

V-ați întrebat vreodată de ce bagajele dvs. ajung să fie atât de avariate după o călătorie cu avionul? Un operator de bagaje este prins pe cameră în timp ce aruncă valizele pe un jgheab de metal, la aterizare.

Un operator de bagaje a fost înregistrat de un pasager cu camera video. Operatorul descărca bagajele dintr-un avion, pe Aeroportul Honolulu. Acesta aruncă fără rușine valizele pasagerilor pe un jgheab special pentru descărcarea valizelor. Modul în care o facea era absolut deloc grijuliu. Valizele erau aruncate în aer cu nepăsare.

Operatorul de bagaje a fost filmat de către un pasager care se afla în clădirea aeroportului.

Filmarea este clară și, din păcate, surprinzătoare, într-un mod deloc bun.

În loc să așeze grijuliu valizele pe jgheabul special de descărcare, pentru ca acestea să alunece ușor în jos, persoana în cauză le aruncă cu indiferență.

Din videoclipul postat pe rețelele de socializare nu reiese că vreun bagaj a fost afectat. Însă nu sunt cunoscute conținutul acestora.

Citiți și despre Legătura Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă, șanse minime de a fi realizată până în 2020.

Pasagerul care a făcut înregistrarea, a postat clipul pe Twitter, alături de descrierea următoare:

„Misterul tuturor valizelor mele rupte a fost elucidat. Acesta este serviciul oferit la sol, pe Aeroportul din Honolulu, @HawaiianAir, zborul din Phoenix.”

Vanessa Marsh, reporteriță pentru ziarul australian The Courier-Mail, a postat filmulețul online, în timp ce-și aștepta valiza.

Clipul a fost vizualizat de mai bine de 300,000 de ori de când a fost postat.

De atunci, compania aeriană Hawaiian Airways i-a răspuns Vanessei.

„Aloha Vanessa, ne cerem scuze pentru că vedem acest lucru și apreciem faptul că ne-ai adus la cunoștință acest incident.”

Citiți și despre incident pe Aeroportul din Sibiu: o persoană a fost resuscitată.

De asemenea compania aeriană a adăugat:
„Acest mode de lucru cu bagajele pasagerilor nu este acceptat și Managerul Operațiunilor Aeroportuare a fost înștiințat. Îți mulțumim.”T

Clipul a fost filmat la începutul lunii mai 2018

Nu este clar ce s-a întâmplat cu respectivul operator de bagaje din momentul în care reprezentanții aeroportului au fost înștiințați despre incident.

← Close