VIDEO. Două avioane s-au ciocnit pe Aeroportul Ataturk din Istanbul

Andrei Beldiman, 14 mai. 2018

Imaginile postate pe rețelele sociale surprind momentul în care cele două avioane s-au ciocnit. Incidentul a avut loc pe Aeroportul Ataturk din Istanbul.

Duminică, 13 mai, două avioane s-au ciocnit pe Aeroportul Ataturk din Istanbul.

O aeronavă Airbus A330 aparținând companiei aeriene Asian Airlines se îndrepta spre poarta de îmbarcare a pasagerilor. În drumul său a atins cu aripa dreaptă coada unei aeronave Airbus A320 aparținând companiei aeriene Turkish Airlines.

Citiți și despre un incident aviatic în care 153 de pasageri se aflau la bordul unei aeronave în momentul în care fumul a pătruns în cabină. O persoană a fost spitalizată.

Din imaginile publicate în mediul online putem observa cum secţiunea verticală a cozii aeronavei Turkish Airlines a fost retezată.

După impact putem observa cum mai multe jeturi de gaze şi lichide sub presiune încep să iasă din coada secţionată a avionului Airbus A320.

Urmăriți în continuare clipul în care este surprins incidentul aviatic.

Citiți și despre un incident aviatic care se putea termina dezastruos. Un pasager a deschis ușa de urgență a avionului pentru că îi era prea cald.

Din declarațiile oficiale reiese că nimeni nu a fost rănit. A fost pornită o investigație care să analizeze cauzele producerii acestui incident aviatic. O parte din ancheta va cerceta motivele pentru care aeronava aparținând companiei Turkish Airlines pare să se fi oprit la aproximativ 30 de metri distanţă de punctul de parcare desemnat în mod normal. Acest fapt a dus ca avionul să fie în drumul A330-ului de la Asian Airlines, potrivit Newshub.

Citiți și despre un incident aviatic în care un avion cu fereastra crăpată a aterizat de urgență.

Aeronava Airbus A330, a companiei aeriene Asian Airlines, urma să decoleze spre Seul, Coreea. În urma incidentului produs, zborul a fost ulterior anulat. Aeronava a suferit avarii serioase.

Din fericire nici o persoană nu a fost rănită în urma acestui incident.

← Close