Urgență medicală la metrou în București. SMURD intervine

Andrei Beldiman, 24 mai. 2018

În timpul dimineții de joi, 24 mai, a avut loc o urgență la metroul din capitală. A fost necesară intervenția echipajelor SMURD.

Circulaţia trenurilor de metrou a fost perturbată, joi dimineaţa, 24 mai, în București.

În garnitura care se afla în staţia Aurel Vlaicu, linia 1, a fost anunţată o urgenţă medicală.
Informațiile provin dintr-o declarație a reprezentanților Metrorex, informează Agerpres.

“La ora 8:50, în trenul de metrou aflat în staţia Aurel Vlaicu, linia 1 (Aurel Vlaicu-Pipera), a fost raportată o urgenţă medicală, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD. Conform procedurilor, până la primirea primului ajutor, persoana nu poate fi mişcată din tren. Din cauza staţionării trenului, s-au produs ceva depăşiri ale intervalului de circulaţie. La ora 9:00 deja s-a reluat circulaţia trenurilor, după ce călătorul a fost preluat de SMURD”, conform sursei citate.

Trenul a staționat aproximativ 10 minute până când medicii au intervenit.

Trenurile circulă normal la această oră, au mai spus reprezentanţii Metrorex.

În această săptămână au avut loc mai multe incidente și pe aeroporturile din țară.

O aterizare de urgență a avut loc la miezul nopții de 21 înspre 22 mai pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Un pasager cu probleme cardiace a avut nevoie de ajutor medical.

Aeronava a aterizat în jurul orei 23:30. Un pasager cu probleme de sănătate a avut nevoie de intervenția echipajelor medicale.

De asemenea, în cadrul zilei de miercuri, 23 mai, a fost nevoie de intervenție medicală pe Aeroportul Internațional din Sibiu.

Clipe de groază pe Aeroportul din Sibiu. Incidentul a avut loc miercuri, 23 mai.

„Pasagerului i s-a făcut rău, după ce s-a dat jos din avion, chiar înainte de efectuarea controlului.” a declarat Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al aeroportului, pentru Agerpres.

Vremea continuă să fie mai caldă decât temperaturile normale pentru luna mai. Aveți mare grijă atunci când vă deplasați prin soare. Purtați haine vaporoase, deschise la culoare. Acoperiți-vă capul. Luați o sticlă cu apă cu dvs.. Hidratați-vă constant.

← Close