Categories: News

Unde poți zbura în această vară

Românii se gândesc deja la o vacanță, iar perioada concediilor nu este departe. Sezonul estival a început, iar cei mai mulți români își planifică vacanțele pentru luna august, cea mai călduroasă și însorită lună de vară. Dacă te gândești și tu unde să zbori în această vară, citește rândurile de mai jos și află unde te poți bucura de un concediu de neuitat. 

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din întreaga Europă Centrală și de Est a anunțat chiar în cursul zilei de astăzi că se reiau cursele aeriene pe rutele București – Viena, București – Heraklion. Prețul biletelor va începe de la 89 lei dacă vor fi rezervate pe site-ul companiei sau folosind aplicația mobilă.Wizz Air va continua să îşi extindă reţeaua din România cu încă două noi rute anunţate de la Bucureşti la Viena şi Heraklion. Au implementat o serie de măsuri suplimentare legate de sănătate, siguranţă pentru toți pasagerii şi echipajul de la bord, în deplină conformitate cu reglementările guvernamentale. Compania dorește să poată continua să ofere o experienţă de călătorie de calitate pasagerilor la tarife atractive şi mai ales mici, a precizat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Românii vor zbura spre următoarele destinații:

  • Din/Spre București: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florența, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj-Napoca, Iași.
  • Din/Spre Bacău: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino.
  • Din/spre Cluj-Napoca: București Otopeni, Dublin.
  • Din/spre Sibiu: Stuttgart.

Așadar aproape fiecare țară europeană poate fi accesată din aeroporturile române. Pentru muncă sau pur și simplu pentru câteva zile de deconectare, fiecare oraș are ceva special și obiectivele sale turistice. Există o mulțime de locuri pe care le poți vedea și activități pe care le poți face. Indiferent ce obiectiv turistic ai vizita, nu uita să te informezi corect și complet când ai nevoie de informații despre modalități de relaxare.

O altă companie aeriană care vine în sprijinul românilor este compania românească Tarom. Aceasta va opera zboruri pe următoarele rute:

  • București – Roma + retur
  • București – Milano + retur

Persoanele care vor să zboare cu o astfel de cursă vor trebui să respecte o serie de condiții cum ar fi: să aibă cetățenie italiană, să fie lucrători sezonieri care dețin un contract de muncă sau sunt lucrători în sectorul transporturilor.

Deși am avut parte de o primăvară capricioasă, vara pare că ne îndeamnă să ne facem planuri de vacanță. Ne vom putea bucura de clipe de relaxare, excursii și plimbări, așa cum ne place să facem în fiecare an. Până și cei mici abia așteaptă să plece din localitatea lor spre locuri misterioase pe care să le exploreze. Cursele aeriene sunt cel mai rapid mod de a călători, iar destinațiile internaționale sunt cele preferate de români pentru concedii, mai ales că se apropie luna acestora: august. Călătoriile sunt cel mai bun mod de a ne destinde, iar după o astfel de perioadă cu toții merităm un moment de respiro alături de cei dragi. Deși avem o mulțime de atracții frumoase și în țară, orașele din alte părți au mereu ceva fascinant care ne face să vrem să mergem acolo. Fiecare colț de lume are farmecul său, iar o mulțime de turiști vor să bifeze orașele europene din lista lor de călătorii.   

Adrian

Share
Published by
Adrian

Recent Posts

Redefinirea călătoriilor globale cu World Tourism Portal

Pe măsură ce lumea se redeschide treptat călătorilor post-pandemie, cererea pentru resurse de călătorie fiabile…

12 ore ago

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

6 zile ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

6 zile ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

2 săptămâni ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

3 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

4 săptămâni ago

Acest site folosește cookies.