VIDEO! Un elicopter a explodat în timp ce transporta o mireasă la nunta ei

Andrei Beldiman, 07 mai. 2018

Sosirea miresei la nuntă s-a transformat dintr-o surpriză plăcută în momente de teroare. Un elicopter a explodat la câțiva metri de invitați.

O mireasă din Brazilia a decis să-și surprindă invitații. Ea a ales să ajungă la propia nuntă, într-un elicopter. Planurile sale au mers extrem de rău.

Elicopterul s-a prăbușit și a explodat în flăcări. În ciuda acestor evenimente, nunta a continuat.

Sosirea miresei, într-un loc special pentru astfel de evenimente, o vinărie din Brazilia, s-a terminat într-un mod dezastruos. Patru persoane au scăpat ca prin urechile acului din elicopterul în flăcări.

Citiți și despre clipe de coșmar, un elicopter aflat la un pas de accident în mijlocul orașului.

Cei prezenți la eveniment au rămas muți de uimire să vadă cum elicopterul în care se afla mireasa, pierde controlul și se prăbușește. Flăcările au cuprins elicopterul în câteva momente. Cele 4 persoane aflate la bord, pilotul, mireasa, un copil și un fotograf, au reușit să scape. În ciuda micilor răni, mireasa a luat hotărârea să continue nunta.

VIDEO. Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Mirii și-au jurat iubire eternă în timp ce elicopterul ardea pe fundal.

Reprezentanții vinăriei, unde a avut loc incidentul, au afirmat că mirii au vrut să continue ceremonia, în ciuda celor întâmplate.

Pompierii au fost chemați să stingă focul, în locul unde elicopterul s-a prăbușit, la nord de Sao Paulo.

Departamentul de Pompieri a dat publicității o fotografie în care se văd mirri și elicopterul în flăcări, pe fundal. Ei au afirmat că mireasa nu are nici o rană.

Informațiile au fost furnizate de website-ul brazilian, Globo.

Citiți și despre cum supraviețuitorul unui accident cu elicopterul își pierde viața în timp ce este salvat.

În 2016, o mireasă din Brazilia și-a pierdut viața în timp ce zbura către nunta ei, la bordul unui elicopter. Acesta s-a prăbușit la mică distanță de locul de sosire.

Rosemere do Nascimento Silva, din Sao Paulo, a decedat în decembrie 2016 alături de pilot, fratele ei și o femeie fotograf, însărcinată în 6 luni.

Logodnicul ei, în vârstă de 32 de ani, Udirley Damasceno, dnu știa că aceasta trebuia să sosească cu elicopterul. A așteptat în continuare fără să știe despre accidentul fatal.fatal crash.

← Close