VIDEO. Supraviețuitorul unui accident cu elicopterul și-a pierdut viața în timp ce era salvat de un alt elicopter

Andrei Beldiman, 27 apr.. 2018

Un inginer de aeronave a supraviețuit unui accident cu elicopterul. La scurt timp și-a pierdut viața din cauza neatenției.

Un inginer de aeronave a fost ucis când un elicopter, care venise să-l salveze de la locul unui accident anterior, a pierdut controlul și l-a lovit.

Iván Andrés López Londoño, șeful departamentului de mentenanță al companiei Helifly din Columbia, a fost ucis în munții Serranía del Pinche din sud-vestul țării, a spus compania.

Videoclipul înregistrat la fața locului arată cum cel de-al doilea elicopter s-a apropiat deasupra rămășițelor accidentului inițial.

S-a apropiat ușor în timp ce un bărbat încerca să se urce la bord. În același timp un al 2-lea bărbat se afla în apropiere. Cel care încerca să urce în elicopterul salvator a cauzat dezechilibrarea acestuia.

Dintr-o dată, elicopterul se lasă în diagonală spre tribord și se prăbușește.

VIDEO! Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce elicopterul trimis să-l salveze și-a pierdut echilibrul. Urmează IMAGINI ȘOCANTE cu puternic impact emoțional!

Alți membri ai personalului companiei, aflați la locul accidentului, au fost nevătămați, a declarat compania Helifly.

Personalul a efectuat acolo lucrări tehnice, au adăugat reprezentanții companiei..

Colonelul Fabio Rojas, șeful poliției din regiunea Cauca, unde a avut loc accidentul, a declarat pentru ziarul columbian El Tiempo: “Ceea ce știm este că primul elicopter a suferit o defecțiune mecanică și a fost trimis un alt elicopter.

Scopul acestuia era să preia încărcătura și, de asemenea, să ajute la remedierea defecțiunilor mecanice care l-au determinat să cadă.”

În urma accidentului din 15 aprilie, Helifly a declarat că personalul său a fost “profund întristat” de moartea domnului López Londoño și că familia sa este ținută la curent cu “fiecare detaliu” al investigației.

“Autoritățile competente” au analizat circumstanțele accidentului, a adăugat compania Helifly.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close