Un avion s-a prăbușit. Trei persoane și-au pierdut viața

Andrei Beldiman, 14 mai. 2018

Trei persoane au murit sâmbătă, în Spania, după ce un avion s-a prăbușit.

Prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni, pe teritoriul Spaniei, a dus la pierderea a trei vieți.

Accidentul aviatic a avut loc în decursul zilei de sâmbătă, 12 mai, au anunţat autorităţile, citate de Reuters.

Naţionalitatea victimelor nu este cunoscută deocamdată. Avionul a pornit de la Cascais, în Portugalia, şi se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Reus din nord-vestul Spaniei, conform autorităţilor.

Accidentul s-a produs în departamentul Tarragona din regiunea Catalonia şi nu a afectat traficul din Reus, informează Agerpres.

Pe aceeași temă, miercuri seară, 2 mai, un avion cargo prăbușit în Georgia, a dus la decesul a 9 persoane.

Un avion cargo militar american s-a prăbuşit miercuri cu nouă persoane la bord în Georgia (sudul SUA). Avionul efectua ultimul său zbor, înainte de a fi scos din uz după 50 de ani de activitate, relatează joi France Presse, citând surse oficiale. O cameră de luat vederi din incinta unei benzinării a surprins întregul moment tragic. Pentru video și mai multe informații intrați AICI.

Un alt accident aviatic a avut loc în Libia. Un pilot şi doi copiloţi libieni au fost ucişi duminică, 29 aprilie, după ce un avion cargou care deservea un câmp petrolier în sudul Libiei, s-a prăbușit.

Avionul s-a prăbuşit la câteva minute după ce a decolat de pe câmpul petrolier El Sharara. A declarat pentru AFP o sursă militară ce a preferat să rămână anonimă, informează agerpres.

„El a sosit de la Tripoli pentru a aduce provizii personalului de la câmpul (petrolier) şi a plecat gol”, a precizat această sursă.

„Comandantul de bord şi cei doi copiloţi ai săi au murit în prăbuşirea avionului de tip Iliuşin”, a mai spus aceeaşi sursă. Descoperiți mai multe detalii AICI.

În altă ordine de idei descoperiți toate detaliile despre decizia Guvernului român de a completa, prin ordonanţa de urgenţă 45/1997, informații privind înfiinţarea Societăţii Comerciale ”Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române” – Compania Tarom.

← Close