Ultimă oră! Cozi de mașini la vama Nădlac. Se întorc românii în străinătate

Anghel Irina, 03 ian.. 2021

Aglomerație la Vama Nădlac! Românii stau la cozi infernale pentru a părăsi țara. Toți cei care au fost în țară de sărbători și vor să se întoarcă în străinătate au format cozi la graniță, în punctul de trecere Nădlac II.

Polițiștii de Frontieră au raportat ambuteiaje pe sensul de ieșire din România și solicită șoferilor să folosească și alte puncte de trecere a graniței. 

Românii veniți în țară pentru sărbători se reîntorc în diasporă și au format cozi uriașe la graniţă

Coloane mari de mașini s-au format duminică după amiază la Nădlac II, iar trecerea frontierei se realizează foarte lent, anunță Poliția Română. 

Cele mai aglomerate zone sunt pe sensul de ieșire din țară, spre Ungaria

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac se desfășoară dificil, în coloană, la ieșirea din țară.

Pentru a evita ambuteiajele, șoferii care vor să meargă spre Ungaria sunt sfătuiți să utilizeze alte puncte de trecere a frontierei. 

Pentru traficul greu este punctul de la Vărșand, iar pentru autoturisme este recomandat punctul de la Turnu. Ambele puncte de trecere a frontierei sunt în județul Arad.

PoliÅ£iÅŸtii de Frontieră au raportat ambuteiaje pe sensul de ieÅŸire din România ÅŸi solicită ÅŸoferilor să folosească ÅŸi alte puncte de trecere a graniÅ£ei.  

← Close