Top 5 destinații pentru schi în Europa

Pentru fanii sporturilor de iarnă, am realizat un clasament cu cele mai faimoase destinații pentru schi în Europa.

Dacă vă înscrieți în categoria celor care iubesc zăpada și sporturile de iarnă, ați nimerit la locul potrivit. Iată care sunt țările cele mai faimoase în care vă recomandăm să schiați iarna aceasta.

1. Franța

Franța își păstrează locul în inima majorității schiorilor europeni. Rămâne cea mai populară destinație europeană pentru practicarea sporturilor de iarnă. Facilitățile sunt abundente, iar pârtiile sunt frumoase. Stațiunile sunt pline de viață și peisajele montane sunt uimitoare. Întreaga atmosferă este vibrantă și energizantă. Alpii francezi au tot ce le trebuie pentru o vacanță reușită, inclusiv stațiunile recomandate familiilor, Tignes și Chamonix.

2. Bulgaria

Bulgaria se află atât de sus pe lista noastră deoarece, în prezent, este cea mai bună destinație ieftină din lume. Țara a investit sume importante în turism și în infrastructura destinată sporturilor de iarnă. Rezultatele se situează dincolo de cele mai sălbatice vise ale schiorilor. Prețurile sunt mici, iar stațiunile sunt excelente. Bansko oferă cele mai bune pârtii de schi.

3. Elveția

Elveția rămâne una dintre cele mai populare destinații pentru schi din Europa. Acest lucru este datorat varietății formelor de relief și a multitudinii pârtiilor. Zermatt este una dintre destinațiile cele mai populare pentru schiorii începători dar și avansați. Popularitatea lui Matterhorn este în creștere. Per total în întreaga țară veți găsi oportunități pentru a schia, lacuri și orașe pitorești.

4. Austria

Aceasta este o destinație excelentă pentru începători și experți. În afară de panoramele sale strălucitoare, oferă pârtii amenajate, de clasă mondială. Trăiți entuziasmul și adrenalina pe zăpadă, atât pe pârtii special amenajate cât și pe multe trasee nemarcate. Este una dintre cele mai idilice destinații de schi din lume. În plus aveți șansa de a admira și explora unele dintre cele mai frumoase orașe de schi și sate tradiționale.

5. Italia

Italia este o țară frumoasă cu o bucătărie magnifică și o cultură incredibilă. Aici veți găsi unele dintre cele mai luxoase și opulente stațiuni din Europa și unele dintre cele mai bune piste de schi disponibile oriunde în Alpi. Alagna Valsesia este locul perfect pentru schiorii avansați, în timp ce cea mai mare stațiune, Sauze d’Oulx, oferă ceva pentru toată lumea.

Care sunt, în perspectiva dvs., cele mai bune destinații pentru schi în Europa?

← Close