Sărbătoriți Ziua Copilului într-un mod inedit, la Clinceni Airshow 2018

Andrei Beldiman, 31 mai. 2018

Sărbătoriți Ziua Copilului la înălțime. Sâmbătă, 2 iunie 2018 sunteți invitați la Clinceni Airshow 2018, un show aviatic spectacular.

Aeroclubul Teritorial “Aurel Vlaicu” București și Aeroclubul României vă invită la Clinceni Airshow 2018.

Clinceni Airshow 2018 este un eveniment organizat anual de catre Aeroclubul Romaniei, cu ocazia serbarii zilei de 1 Iunie. Acesta este dedicat copiilor, tinerilor și pasionaților de aviație din întreaga țară.
Toți cei interesați sunt așteptați pe Aerodromul Clinceni pentru a urmări un show incendiar. În cadrul acestuia veți avea ocazia să urmăriți avioane, elicoptere, piloți, parașutiști, cascadorii și multe alte surprize. Intrarea este liberă atât pentru copii cât și pentru adulți.

Citiți și despre Balkan Spartan. Forţe aeriene din România alături de cele din Bulgaria, Italia şi Lituania vor participa la un exercițiu intitulat ‘C-27J European Spartan Exercise’.
Evenimentul este inclus în calendarul oficial al preşedinţiei bulgare a Consiliului Uniunii Europene.

Acest eveniment este unul deja cu tradiție. Este dedicat copiilor de toate vârstele.

Clinceni Airshow se va desfășura pe 02 Iunie 2018, începand cu ora 10.00.

Mergeți pe Aerodromul Clinceni, pentru a putea urmări cei mai buni dintre cei mai buni în cadrul unui miting aviatic dedicat copiilor.
Printre cei care vor zbura în cadrul evenimentului se numără Hawks Of Romania, White Wings, Blue Wings Romania, The Pelicans și Vulturii Tricolori.

În caz de vreme nefavorabilă, ziua de rezervă este 03 Iunie. Orice schimbare va fi anunțată din timp.

Pentru mai multe detalii și actualizări, intrați pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Nu uitați de lista completă a mitingurilor aviatice și a manifestărilor aeriene care vor avea loc pe aerodromurile țării de-a lungul sezonului de zbor 2018. Pregătiți-vă pentru cele mai interesante spectacole aeriene, airshow-uri și evenimente aviatice din România și Moldova.

Luna iunie este plină de evenimente aviatice care mai de care mai interesante.
Descoperiți Hangariada, BIAS și Aeromania, câteva dintre cele mai importante evenimente aviatice din 2018, în România.

← Close