Ryanair Sun – compania charter poloneză va opera din vară

Andrei Beldiman, 13 apr.. 2018

Compania Ryanair va stabili o nouă linie charter cu baza în Varșovia. Ryanair Sun va începe să opereze din vara anului acesta.

Ryanair Sun a primit AOC-ul de la autoritățile poloneze.

Începând cu anul acesta, în sezonul de vară, va opera zboruri în regim charter. Compania low cost a înregistrat un avion în Polonia pentru a primit Certificatul de Operare. Acesta este un Boeing 737-800, care a primit indicativul SP-RSA.

Se așteaptă ca flota Ryanair Sun să crească prin achiziționarea altor patru aeronave Boeing 737-800. Pentru a onora zborurile charter, compania va aloca 5 avioane în 4 baze din Polonia: Varșovia Chopin, Poznan, Katowice și Wroclaw.

Ryanair declară că noua companie aeriană charter va “oferi cele mai bune servicii de charter din această clasă, la cele mai mici costuri pentru operatorii de turism din Polonia. Ea va oferi confort sporit clienților care zboară spre destinațiile de vacanță preferate ale Poloniei.”

Directorii executivi ai companiei Ryanair Sun sunt în prezent recrutați pentru a “crea și dezvolta această operațiune.”

O serie de anunțuri de recrutare au fost publicate pe site-ul companiei Ryanair, inclusiv pentru posturile de director comercial, director financiar și pilot-șef.

Ryanair servește deja piața poloneză prin serviciile sale și are o bază pe aeroportul Modlin din Varșovia.

Primul zbor Ryanair Sun va fi operat pe 26 aprilie, pe ruta Poznan – Zakynthos, Grecia. Ryanair Sun va lucra cu operatorul turistic polonez Grecos Holiday, dar și cu TUI.

De asemenea Ryanair Sun și-a propus să devină cel mai important transportator charter din Polonia. Planurile de viitor includ extinderea flotei. 15 aeronave vor face parte din ea până în 2019. În 2020 flota va număra 25 de aeronave.

Vă amintim că băuturi noi și gustări sănătoase pot fi găsite în noul meniu Ryanair. Pasagerii care călătoresc cu compania low-cost vor avea parte, începând cu 29 martie, de un meniu mai diversificat.

Citiți și despre:

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close