Rută nouă Cluj – Atena, cu Aegean Airlines

Andrei Beldiman, 12 iun.. 2018

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” lansează o rută nouă Cluj – Atena. Zborurile spre capitala Greciei vor fi operate de compania aeriană Aegean Airlines.

Clujenii pot zbura direct spre Atena, la bordul avioanelor companiei Aegean Airlines.

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj a inaugurat astăzi zborurile regulate spre capitala Greciei. Zborurile vor fi operate de cea mai nouă companie aeriană parteneră, Aegean Airlines. Clujenii sunt mai aproape de Atena și vestigiile antice ale acestui oraș fascinant.

Aegean Airlines este membră a Star Alliance și este cea mai mare companie aeriană din Grecia. A fost desemnată în ultimii 7 ani consecutivi “Cea mai bună companie aeriană regională din Europa”.

Citiți și Vara aceasta Ellinair va opera zboruri directe România – Grecia

Aegean Airlines va oferi 2 zboruri săptămânale, în zilele de marţi şi vineri, către Aeroportul Internațional “Eleftherios Venizelos”, din Atena, unul dintre cele mai bune aeroporturi europene, conform unui studiu recent.

În prezent, Aegean Airlines, oferă pasagerilor săi o reţea compusă din 153 de destinaţii din întreaga lume (31 destinaţii interne şi 122 internaţionale) localizate în 44 de ţări diferite. Reţeaua de rute extrem de variată permite conectarea facilă cu minunatele insule greceşti dar şi spre destinaţii din bazinul Mediteranei sau Orientul Mijlociu.

Zborul direct Cluj-Napoca – Atena va fi disponibil de 2 ori pe săptămână, în sezonul de vară 2018.

Acesta reprezintă în momentul de față cea mai bună opțiune de călătorie spre aceste destinaţii, datorită duratei reduse a transferului din Atena.

Citiți și 5 Situri arheologice pe care orice turist ar trebui să le viziteze

Zborurile de aproximativ 2 ore, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 174 locuri. Zborurile vor fi realizate în perioada 12 iunie – 29 septembrie 2018, după următorul program:

  • Cluj-Napoca – Atena,  Cluj: 10:55 – Atena, 12:50;
  • Atena – Cluj-Napoca, Atena: 08:10 – Cluj, 10:15.

Pentru mai multe detalii privind preţul biletelor şi modalitaţile de rezervare pentru noua destinație operată de pe aeroport, intrați pe aegeanair.com.

← Close