Categories: News

Incident la Blue Air. Un pasager a încercat să intre în cabina piloților în timpul zborului

Incident la Blue Air. În timpul unui zbor Blue Air un pasager de origine bulgară a încercat să intre în cabina piloţilor.

Un bărbat din Bulgaria a încercat să intre în cabina piloților în timpul unui zbor al companiei aeriene Blue Air.

Conform informaţiilor din partea aeronews.ro, pasagerul bulgar s-a ridicat de la locul său şi s-a îndreptat spre cabina piloţilor. Acesta a forţat uşa şi apoi a întrebat o însoţitoare de bord care este codul de acces. Din cauza faptului că nu i s-a dat codul, bărbatul s-a enervat și a început să se agite. Acesta are 27 de ani și este originar din Bulgaria.

În acele momente echipajul de zbor s-a sesizat și l-a imobilizat cu ajutorul a 2 pasageri până la aterizarea pe aeroportul Otopeni. La aterizare bărbatul a fost predat autorităţilor.

Explicația venită din partea companiei Blue Air este următoarea:

“În timpul zborului Blue Air, ce a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham la ora locală 17.42 şi a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate şi limbaj incoerent. Respectând procedurile, comandantul a anunţat autorităţile de pe aeroportul Otopeni. În tot acest timp, pasagerul nu a dat semne de violenţă faţă de echipaj, ori alţi pasageri. Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze şi respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea şi plasarea lui în partea din spate a cabinei. Pasagerul nu a opus rezistenţă, nu a existat panică la bord în niciun moment, întreaga situaţie fiind gestionată cu maxim de profesionalism de echipajul nostru.”

Bărbatul bulgar a fost preluat de către poliţiştii de frontieră. Acestuia i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea unui act de violenţă asupra personalului de la bordul unei aeronave, potrivit Digi24. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Citiți și despre:

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

2 zile ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

3 zile ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

o săptămână ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

2 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

3 săptămâni ago

Explorând inima Transilvaniei: Un ghid cultural și de aventură

În inima României se ascunde o regiune plină de istorie și mister - Transilvania. Faimoasă…

o lună ago

Acest site folosește cookies.