Grevă Aegean și Olympic Air. Peste 50 de zboruri afectate

Andrei Beldiman, 29 mai. 2018

O grevă Aegean și Olympic Air va afecta peste 50 de zboruri în timpul zilei de miercuri, 30 mai 2018.

Zborurile companiilor aeriene Aegean Airlines și Olympic Air vor fi afectate pe 30 mai 2018 de o grevă a controlorilor de trafic aerian.

Astfel, dacă vă aflați în situația de a călători în Grecia și nu numai, cu Aegean Airlines sau Olympic Air, vă recomandăm să consultați lista zborurilor afectate.

Greva controlorilor de trafic aerian va avea loc între 10:00 și 13:00, miercuri, 30 mai 2018.

Companiile aeriene Aegean și Olympic Air sunt forțate să anuleze 6 zboruri și să reprogrameze 50 de alte zboruri.

Citiți și despre greva Air France, în urma căreia directorul general al Air France-KLM, Jean-Marc Janaillac, a demisionat.

Următoarele zboruri Aegean Airlines au fost anulate:

A3 990 ATH – IST
A3 991 IST – ATH
A3 980 ATH – SOF
A3 981 SOF – ATH

Următoarele zboruri Olympic Air au fost anulate:

OA 110 ATH – SKG
OA 111 SKG – ATH

Pentru a consulta lista întreagă a zborurilor reprogramate, intrați AICI.

Printre zborurile reprogramate se numără și zborul numărul 961, al companiei Aegean Airlines, de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, către Atena. Acesta trebuia inițial să decoleze la ora 10:40 și să aterizeze în capitala Greciei, Atena, la ora 12:15. În urma grevei acesta va decola la ora 12:10 de pe Aeroportul din Otopeni și va ateriza pe Aeroportul Internațional Eleftherios Venizelos la ora 13:45.

O altă grevă care va avea loc în această perioadă pe aeroporturile europene este cea de pe Luton, Marea Britanie.

Lucrătorii de la Aeroportul Luton au votat să intre în grevă la sfârșitul ultimei săptămâni din mai. Pasagerii au fost avertizați să se aștepte la întârzieri. Aflați AICI când va avea loc greva.

Sindicatul a declarat că greva este ca răspuns la „oferta neplăcută de salarii” a companiei. Aceasta va avea loc din cauza creșterilor salariale ridicate pentru șefi și în ciuda numărului mare de pasageri înregistrați.

← Close