Delta Air devine prima companie aeriană care va dispune de cabina ATMOSPHÈRE

Andrei Beldiman, 26 iun.. 2018

Delta Air Lines este prima companie aeriană din lume care va avea noul tip de cabină ATMOSPHÈRE la bordul aeronavelor sale.

Delta Air Lines a achiziționat 20 de aeronave Bombardier CRJ900.

Bombardier Commercial Aircraft a anunțat că Delta Air Lines, Inc. din Atlanta, Georgia a semnat un contract pentru achiziționarea a 20 de aeronave CRJ900. Astfel va deveni prima companie aeriană la bordul navelor căreia va exista cabina ATMOSPHÈRE.

Luând în considerare prețul de listă al aeronavelor CRJ900, valoarea achiziției se ridică la 961 milioane dolari.

Citiți și Ecran touchscreen pentru Airbus A350 în cabina de pilotaj

“Suntem încântați de faptul că Delta continuă să selecteze seria CRJ, deoarece compania aeriană are în vedere creșterea viitoare operațiuni regionale”, a declarat Fred Cromer, președinte al Bombardier Commercial Aircraft. “Împreună cu Delta, am contribuit la dezvoltarea aviației regionale în S.U.A. și așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim călătoriile aeriene regionale odată cu lansarea noii cabine ATMOSPHÈRE.”

Noua aeronavă CRJ900 cu cabină ATMOSPHÈRE va zbura sub marca Delta Connection într-o configurație confortabilă, cu două clase și un total de 70 de locuri.

Delta Air Lines va livra prima aeronavă CRJ900 cu cabina ATMOSPHÈRE la sfârșitul anului 2018.

În urma comenzii plasate de Delta Air Lines, Bombardier a înregistrat comenzi ferme pentru aeronavele seriei 1957 CRJ.

Noua cabină ATMOSPHÈRE stabilește noi standarde de experiență pentru pasageri în segmentul pieței regionale de avioane. Caracteristicile principale ale noului interior sunt spațiu mai mult pentru pasageri și bagaje, toalete mai spațioase, variante sporite de conectivitate, toate integrate într-un design contemporan. De fapt, designul cabinei ATMOSPHÈRE permite fiecărui pasager să transporte și să depoziteze un bagaj pe roți supradimensionat, ceea ce minimizează nevoia de a verifica bagajele la biroul de check-in. Pentru a afla mai multe intrați pe site-ul DiscoverAtmosphere.com

Citiți și O nouă schimbare Ryanair. Compania schimbă tarifele pentru Priority Boarding

Cu peste 69.500 de angajați în patru segmente de afaceri, Bombardier este lider mondial în industria transporturilor, creând avioane și trenuri inovatoare. Produsele și serviciile companiei oferă experiențe de transport de clasă mondială care stabilesc noi standarde în ceea ce privește confortul pasagerilor, eficiența energetică, fiabilitatea și siguranța.

← Close