Categories: News

Conferinţa Naţională a Industriei Ospitalităţii are loc în capitală

Conferinţa Naţională a Industriei Ospitalităţii, mai precis cea de-a 2-a ediție a acesteia, are loc pe 11 aprilie, în București.

Sursa: Calatoria Perfecta

Conform Agerpres, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) organizează, începând de miercuri, Conferinţa Naţională a Industriei Ospitalităţii.

Acest eveniment va avea loc timp de două zile și marchează cea de-a doua ediţie a conferinţei.

Potrivit organizatorilor, în prima zi de dezbateri au confirmat participarea, printre alţii: Eugen Teodorovici – ministrul Finanţelor Publice și Bogdan Trif – ministrul Turismului. De asemenea vor fi prezenți la eveniment Sorin Chiriţă – city managerul municipiului Bucureşti și Dragoş Petrescu – preşedintele HORA. Lor li se vor alătura Călin Ilie – preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România (FIHR) şi Gabriel Biriş – avocat.

HORA este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalităţii româneşti. Misiunea acestora este de a susţine şi de a promova interesele şi valorile comune ale membrilor săi pe plan naţional şi internaţional.

Conferinta Națională a Industriei Ospitalității va avea loc pe 11-12 Aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Sunt așteptați peste 300 de participanti, proprietari si top management din industrie. Tema de anul acesta este The 2D Perspective: Digital&Delivery.

Conform tophospitality.ro vom afla care sunt tendințele de consumerism la nivel mondial și național de la speakerii invitați speciali.

În fruntea listei este Stephane Garelli, Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos, timp de 13 ani. El este unul dintre cei mai râvniți speakeri pe plan mondial. Anul acesta se află pentru prima dată în România. Stephane Garelli reprezintă cea mai înaltă autoritate din domeniul macroeconomiei.

În cadrul conferinței va fi prezent și Dr. David Bosshart, CEO al GDI Gottlieb Duttweiler Institute. El este cel mai important analist de tendințe al momentului și CEO-ul Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elveția.

De asemenea Dragoș Petrescu, președintele HORA va fi unul dintre cei care vor vorbi în cadrul conferinței. El a pus pe picioare grupul City Grill, pe care l-a condus cu succes. Astfel a reușit de mai multe ori să intre în “Top 100 cei mai admirați CEO din România”. Astăzi este președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România.

Mai multe detalii despre cei care vor vorbi în cadrul evenimentului, puteți găsi AICI.

Citiți și despre:

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Redefinirea călătoriilor globale cu World Tourism Portal

Pe măsură ce lumea se redeschide treptat călătorilor post-pandemie, cererea pentru resurse de călătorie fiabile…

3 zile ago

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

o săptămână ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

o săptămână ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

2 săptămâni ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

3 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

4 săptămâni ago

Acest site folosește cookies.