Categories: News

Conferinţa Naţională a Industriei Ospitalităţii are loc în capitală

Conferinţa Naţională a Industriei Ospitalităţii, mai precis cea de-a 2-a ediție a acesteia, are loc pe 11 aprilie, în București.

Sursa: Calatoria Perfecta

Conform Agerpres, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) organizează, începând de miercuri, Conferinţa Naţională a Industriei Ospitalităţii.

Acest eveniment va avea loc timp de două zile și marchează cea de-a doua ediţie a conferinţei.

Potrivit organizatorilor, în prima zi de dezbateri au confirmat participarea, printre alţii: Eugen Teodorovici – ministrul Finanţelor Publice și Bogdan Trif – ministrul Turismului. De asemenea vor fi prezenți la eveniment Sorin Chiriţă – city managerul municipiului Bucureşti și Dragoş Petrescu – preşedintele HORA. Lor li se vor alătura Călin Ilie – preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România (FIHR) şi Gabriel Biriş – avocat.

HORA este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalităţii româneşti. Misiunea acestora este de a susţine şi de a promova interesele şi valorile comune ale membrilor săi pe plan naţional şi internaţional.

Conferinta Națională a Industriei Ospitalității va avea loc pe 11-12 Aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Sunt așteptați peste 300 de participanti, proprietari si top management din industrie. Tema de anul acesta este The 2D Perspective: Digital&Delivery.

Conform tophospitality.ro vom afla care sunt tendințele de consumerism la nivel mondial și național de la speakerii invitați speciali.

În fruntea listei este Stephane Garelli, Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos, timp de 13 ani. El este unul dintre cei mai râvniți speakeri pe plan mondial. Anul acesta se află pentru prima dată în România. Stephane Garelli reprezintă cea mai înaltă autoritate din domeniul macroeconomiei.

În cadrul conferinței va fi prezent și Dr. David Bosshart, CEO al GDI Gottlieb Duttweiler Institute. El este cel mai important analist de tendințe al momentului și CEO-ul Gottlieb Duttweiler Institute for Economic and Social Studies (GDI) din Elveția.

De asemenea Dragoș Petrescu, președintele HORA va fi unul dintre cei care vor vorbi în cadrul conferinței. El a pus pe picioare grupul City Grill, pe care l-a condus cu succes. Astfel a reușit de mai multe ori să intre în „Top 100 cei mai admirați CEO din România”. Astăzi este președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România.

Mai multe detalii despre cei care vor vorbi în cadrul evenimentului, puteți găsi AICI.

Citiți și despre:

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Blue Air operează două zboruri săptămânale Iași-Londra Heathrow

Astăzi a fost inaugurat zborul de linie Iași-Londra Heathrow (și retur), operat de compania Blue…

2 săptămâni ago

Acest avion ar putea ajunge oriunde în lume în patru ore. Cât vor costa biletele

Industria aviației este în criză, există o presiune globală pentru a reduce emisiile de carbon,…

2 săptămâni ago

Trenurile Soarelui 2021! București – Constanța și retur din 11 iunie, plus cele private

CFR a anunțat că trenurile Soarelui vor reveni din 11 iunie și vor circula până…

2 săptămâni ago

TAROM pe 1 iunie 2021: „Avion cu motor, ia-mă și pe mine în zbor!”

TAROM organizează un eveniment special de ziua copiilor. Compania Națională lansează campania „Avion cu motor,…

2 săptămâni ago

Zborurile Ryanair București – Timișoara și retur, revin din iunie. TAROM vine cu oferte de nerefuzat

Zborurile Ryanair pe ruta București - Timișoara și retur, revin din 2 iunie 2021, de…

3 săptămâni ago

Review: naive Magazinul București, o experință dezamăgitoare

De ziua mea am ales să trec pe la noua locație situația în centrul Bucureștiului,…

3 săptămâni ago

Acest site folosește cookies.