UPDATE CONCURS(încheiat): AIR24 te provoacă la aventură! Câștigătorul a fost ales. Iată cine pleacă în City Break

Adrian, 01 mai. 2018

UPDATE, 1 mai, ora 13:08 – Câștigătorul a fost ales! Mona Simu a fost aleasă de sistem marea câștigătoare! Pentru a intra în posesia premiului, rugăm câștigătorul să trimită datele de contact pe adresa de email gate@air24.ro în 24 de ore de la data extragerii.

VIDEO – Tragere la sorți Concurs  „Fly. Stay. Enjoy. Discover – Marele premiu un City Break”


Concursul s-a încheiat!

AIR24 este tot mai aproape de lansarea oficială, iar astăzi, 14 aprilie 2018, a lansat pe pagina oficială de Facebook AIR24 un concurs extrem de motivant și tentant.

Concurs – „Fly. Stay. Enjoy. Discover – Marele premiu un City Break”

CONCURS! Îți plac provocările? Ești spontan și cu spirit de aventură?

Da? Atunci CONCURSUL acesta este foarte potrivit pentru tine. Tot ce trebuie să faci ca să te înscrii este să lași un comentariu la această postare, în care să etichetezi un prieten cu care ai face oricând o escapadă și poți câștiga și tu și el un bilet de avion dus-întors în Europa. În plus AIR24 îți asigură și cazare! Ești gata să pleci într-un city break

BONUS: Dacă distribui postarea poți câștiga un premiu surpriză!

Concursul este valabil în perioada 14 – 28 aprilie 2018. Câștigătorii vor fi anunțați prin update la această postare, alegerea acestora se face prin tragere la sorți. Doar comentariile valide (cele cu tag) participă la extragere, se iau în considerare doar comentariile de la această postare. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul aici.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close