Regulament oficial concurs „Fly. Stay. Enjoy. Discover.” de pe pagina de Facebook AIR24

Adrian, 14 apr.. 2018

Regulament oficial concurs „Fly. Stay. Enjoy. Discover.”, organizat pe pagina de Facebook AIR24 și diponibil la această adresă – https://www.facebook.com/air24gate/videos/1868367026605373/.

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii este societatea AIR24 GATE SRL, DENUMITA IN CONTINUARE „Organizator”, cu sediul în Calea Călărașilor 173, SECTOR 3, Bucureşti, România, CUI RO38632845. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.air24.ro, dar și pe pagina de Facebook oficiala „AIR24”. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook. Sponsorul concursului este compania AIR24 GATE SRL, denumită în continuare ”Sponsor”.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Fly. Stay. Enjoy. Discover.” se desfăşoară în perioada 14 – 28 aprilie 2018, pe pagina de Facebook AIR24, la adresa: https://www.facebook.com/Teo.Trandafir/posts/1898605823566454.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul se desfășoară în perioada 14 – 28 aprilie 2018 pe pagina de Facebook AIR24, iar participanții trebuie să comenteze la postarea concursului. Comentariul trebuie să conțină etichetarea unei persoane care are cont valabil de Facebook cu care participantul își dorește să plece într-o vacanță, denumită în pagina concursului „escapadă”. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorți prin sistemul random.org în data de 29 aprilie, tragerea la sorți va fi filmată și total transparentă.

Doar comentariile valide, adică cele care conțin etichetarea unei persoane sau altfel denumite  – comentariile care au TAG se pot califica la concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge sau anula dreptul de participare al unei persoane, dacă aceasta încearcă prin diverse mijloace să fraudeze concursul.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în: 2 bilete de avion cu plecare din București, de pe Aeroportul Internațional Otopeni către o destinație directă din Europa fară escală. Valoarea totală a premiilor nu poate fi comunicată exact, dar este alocat un buget de 1000 de euro pentru cele două biete de avion dus-întors. Motivul pentru care organizatorul nu poate declara în prezentul regulament valoarea exacta a celor doua premii, respectiv 4 bilete de avion, este dreptul participantului de a își alege orașul de destinație.

Premiile oferite BONUS celor care distribuie postarea de CONCURS a paginii AIR24 constau în:

  • Machete de avion
  • Materiale promoționale AIR24 (căni, agende, pixuri, stickere etc)
  • Un voucher în valoare de 250 de euro pe site-ul Booking.com.

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email gate@air24.ro. Premiile nu pot fi convertite în bani.

Organizatorul se va ocupa de procesul de rezervare, după ce câștigătorii trimit datele corecte de contact pe adresa de email sus meționată. De asemenea organizatorul va suporta toate costurile de trasnport din București către Aeroportul Otopeni și retur.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, AIR24 îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de concurs.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi  în România, cu excepţia angajaţilor AIR24 GATE SRL precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

Prin participarea la concurs toți participanții sunt de acord ca în cazul în care sunt declarați câștigători ca numele lor să fie făcut public pe pagina de Facebook AIR24 si site-ul www.air24.ro.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

AIR24 va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate și vor fi distruse. Organizatorul este operator de date cu caracter personal. Puteți oricând solicita companiei printr-o adresă scrisa pe email la gate@air24.ro ștergerea informațiilor din baza de date.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.air24.ro. Regulament întocmit în data de 14 aprilie 2018 si disponibil pe site-ul www.air24.ro.

← Close