Compania aeriană Fly Joon a sărbătorit primul milion de pasageri

Andrei Beldiman, 29 mai. 2018

Fly Joon a reușit să atingă primul milion de pasageri într-o perioadă relativ scurtă. Compania aeriană și-a început activitatea la sfârșitul anului 2017.

Fly Joon, subsidiara Air France, a sărbătorit atingerea pragului de 1 milion de pasageri. Evenimentul a avut loc pe 25 mai 2018.

Reamintim că noul transportator aerian și-a început activitatea la sfărșitul anului trecut, mai precis pe 1 decembrie 2017.

Subsidiara Ai France a reușit să atingă pragul de un milion de pasageri în doar 5 luni de la primul său zbor. Astfel Fly Joon a sărbătorit pe 25 mai pasagerul cu numărul 1 milion.

Citiți și despre ceremonie inedită pe Aeroportul din Cluj: a fost atins pragul de 1 milion de pasageri pe 2018.

Norocosul pasager se afla la bordul unei aeronave a companiei, efectuând zborul de la Roma la Paris. Pe Aeroportul Internațional Charles de Gaulle, din capitala Franței, a fost întâmpinat de Jean-Michel Mathieu, CEO Joon.

Pasagerul a primit drept cadou 2 bilete de avion pentru zborurile mediu-curier operate de compania aeriană Joon.

De asemenea acestuia i-au fost oferite o pereche de adidași ”Le Coq Sportif” marca Joon și alte surprize.

În momentul de față compania aeriană deține o flotă formată din 13 aeronave pentru zboruri scurte, medii și lungi. La bordul acestora pasagerii pot zbura spre destinații din Europa, cum ar fi: Oslo, Roma, Napoli, Istanbul, Berlin, Barcelona, ​​Porto și Lisabona.

Citiți și despre prețul biletelor de avion se va tripla dacă pasagerii continuă să ignore instrucțiunile de siguranță.

Totodată i-au fost transferate de la Air France aeronave Airbus A340-300. Cu acestea Joon intenționează să zboare spre următoarele destinații: Cairo, Cape Town, Fortaleza, Mahe, Teheran. Compania pregătește o nouă surpriză pasagerilor săi. Din 18 iunie va zbura spre Mumbai. Iar din 28 octombrie, va opera zboruri spre Budapesta și Bergen.

În sezonul de iarnă 2018 – 2019, Air France va transfera 2 destinații europene companiei Joon. Avioanele Airbus A320 și A321 ale companiei subsidiare vor zbura spre Budapesta și Bergen începând cu data de 28 octombrie 2018.

← Close