Compania aeriană Fly Joon a sărbătorit primul milion de pasageri

Andrei Beldiman, 29 mai. 2018

Fly Joon a reușit să atingă primul milion de pasageri într-o perioadă relativ scurtă. Compania aeriană și-a început activitatea la sfârșitul anului 2017.

Fly Joon, subsidiara Air France, a sărbătorit atingerea pragului de 1 milion de pasageri. Evenimentul a avut loc pe 25 mai 2018.

Reamintim că noul transportator aerian și-a început activitatea la sfărșitul anului trecut, mai precis pe 1 decembrie 2017.

Subsidiara Ai France a reușit să atingă pragul de un milion de pasageri în doar 5 luni de la primul său zbor. Astfel Fly Joon a sărbătorit pe 25 mai pasagerul cu numărul 1 milion.

Citiți și despre ceremonie inedită pe Aeroportul din Cluj: a fost atins pragul de 1 milion de pasageri pe 2018.

Norocosul pasager se afla la bordul unei aeronave a companiei, efectuând zborul de la Roma la Paris. Pe Aeroportul Internațional Charles de Gaulle, din capitala Franței, a fost întâmpinat de Jean-Michel Mathieu, CEO Joon.

Pasagerul a primit drept cadou 2 bilete de avion pentru zborurile mediu-curier operate de compania aeriană Joon.

De asemenea acestuia i-au fost oferite o pereche de adidași ”Le Coq Sportif” marca Joon și alte surprize.

În momentul de față compania aeriană deține o flotă formată din 13 aeronave pentru zboruri scurte, medii și lungi. La bordul acestora pasagerii pot zbura spre destinații din Europa, cum ar fi: Oslo, Roma, Napoli, Istanbul, Berlin, Barcelona, ​​Porto și Lisabona.

Citiți și despre prețul biletelor de avion se va tripla dacă pasagerii continuă să ignore instrucțiunile de siguranță.

Totodată i-au fost transferate de la Air France aeronave Airbus A340-300. Cu acestea Joon intenționează să zboare spre următoarele destinații: Cairo, Cape Town, Fortaleza, Mahe, Teheran. Compania pregătește o nouă surpriză pasagerilor săi. Din 18 iunie va zbura spre Mumbai. Iar din 28 octombrie, va opera zboruri spre Budapesta și Bergen.

În sezonul de iarnă 2018 – 2019, Air France va transfera 2 destinații europene companiei Joon. Avioanele Airbus A320 și A321 ale companiei subsidiare vor zbura spre Budapesta și Bergen începând cu data de 28 octombrie 2018.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close