Camera Deputaților vrea să cumpere servicii de transport aerian pe rute interne

Andrei Beldiman, 02 apr.. 2018

Licitația demarată de Camera Deputaților pentru achiziționarea serviciilor de transport aerian pe rute interne, are o valoare de 2,4 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat în SEAP.

Sursa: ziareromania.ro

Ager Press relatează următoarele:

Camera Deputaţilor a demarat o licitaţie deschisă pentru a cumpăra servicii de transport aerian pe rutele interne, cu o valoare estimată la peste 2,4 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat în SEAP.

Anunţul implică încheierea unui contract de achiziţii publice. Acesta vizează furnizarea de servicii de transport aerian pentru deputaţi, curse regulate, pe toate rutele naţionale interne. Vor fi operabile de către companii aeriene la acest moment, pentru perioada 1 mai – 31 decembrie 2018, cu posibilitatea prelungirii până la 30 aprilie 2019.

Valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 2.422.932,37 lei şi 3.634.398,57 lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul de stat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 10 aprilie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a acestora, în SEAP, este 8 iunie, ora 18,00.

Pe de altă parte, Camera Deputaţilor a atribuit un contract societăţii Romfilatelia, cu o valoare totală de 103.800 de lei, fără TVA. Contractul vizează furnizarea a 400 de albume filatelice aniversare, care conţin o emisiune de mărci poştale intitulată “100 de ani de la unirea Basarabiei cu România”, formată din două timbre, o coliţă dantelată şi plicul prima zi a emisiunii, potrivit unui alt anunţ publicat în SEAP.

În altă ordine de idei Directorul TAROM a declarat că: „Dorim să reconectăm vestul ţării cu Chişinău şi Constanţa, New York şi Beijing, în perspectivă.”

Operatorul aerian naţional TAROM are în plan să reconecteze vestul României de Chişinău, dar şi de Constanţa, iar pe plan extern sunt perspective pentru lansarea zborurilor către New York şi Beijing, a declarat, pentru AGERPRES, directorul general al companiei, Wolff Werner – Wilhelm.

„Pe plan intern dorim să reconectăm vestul ţării de Chişinău, dorim să reconectăm şi Constanţa de vestul ţării pentru ca oamenii să aibă posibilitatea de a ajunge la mare în condiţii normale”, a spus şeful TAROM.

Citiți și despre:

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close