News

Au fost reluate zborurile de pe aeroportul din Hamburg

Zborurile de pe Aeroportul din Hamburg au fost reluate luni, 4 iunie, după ce, duminică, o pană de curent a dus la anularea a zeci de curse.

Duminică seara, 3 iunie, plecările şi sosirile pe aeroportul din Hamburg au fost anulate începând cu ora 10:00 a.m. din cauza unei pene de curent

Zborurile spre şi de pe aeroportul din Hamburg (Germania) au fost reluate luni, 4 iunie. Duminică, o pană de curent a dus la anularea a zeci de curse, transmite DPA.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a precizat că, la scurt timp după ora 6:30 am (04:30 GMT), un avion al companiei aeriene Pegasus care venea din Antalya a aterizat pe pista aeroportului din Hamburg. Cu toate acestea, conducerea aeroportului i-a avertizat pe pasageri că, în continuare, este posibil să apară unele întârzieri. De asemenea i-a sfătuit să ia legătura cu companiile aeriene, în condiţiile în care 10 sosiri şi 23 de plecări din cele 214 programate pentru ziua de luni au fost anulate.

Citiți și despre un obuz din Al Doilea Război Mondial a fost detonat pe Aeroportul din Bruxelles. Un obuz din Al Doilea Război Mondial, descoperit în cursul unor lucrări la aeroportul internaţional din Bruxelles, a fost dezamorsat în noaptea de vineri spre sâmbătă, transmite AFP.

Conducerea aeroportului a estimat că peste 30.000 de pasageri au fost afectaţi. Crucea Roşie din Germania a pus la punct paturi de campanie în terminalul aeroportului. Aproximativ 90 de persoane şi-au petrecut noaptea în aeroportul din Hamburg, Germania.

Citiți și despre o aterizare de urgență din cauza fulgerelor. Panica a cuprins toți pasagerii aflați la bord. Lucrurile zburau prin cabină. Botul aeronavei a fost afectat. Cum s-a terminat cursa groazei? Citiți AICI.

Cu peste 17 milioane de pasageri în fiecare an, aeroportul din Hamburg este al cincilea mare aeroport din Germania. Într-o zi normală, peste 200 de avioane decolează şi aterizează pe acest aeroport.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Scandalul din Aeroportul din Cluj-Napoca: Pasageri lăsați în urmă și acuzații de neglijență

Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca a fost martorul unui incident tulburător în care mai mulți pasageri…

o oră ago

Cum să alegeți toaleta ecologică potrivită pentru nevoile dumneavoastră

Atunci când vine vorba de alegerea unei toalete ecologice, există o varietate de opțiuni disponibile…

o săptămână ago

Redefinirea călătoriilor globale cu World Tourism Portal

Pe măsură ce lumea se redeschide treptat călătorilor post-pandemie, cererea pentru resurse de călătorie fiabile…

3 săptămâni ago

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

4 săptămâni ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

o lună ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

o lună ago

Acest site folosește cookies.