Asigurare medicală privată Tarom, pentru toți angajații companiei aeriene

Andrei Beldiman, 04 iun.. 2018

Reduceri de costuri de milioane de lei și asigurare medicală privată Tarom, sunt cele două noutăți cu care compania aeriană se mândrește.

16.000.000 de lei reduceri de costuri şi asigurare privată medicală pentru toţi angajaţii

Începând cu data de 1 iunie anul curent, pentru prima oară în istoria companiei, TAROM le oferă tuturor angajaţilor asigurare medicală privată. Aceasta este gratuită, într-o reţea de peste 550 de unităţi medicale. Poliţa este asigurată de ASIROM VIG.

Citiți și despre stadiul în care se află lucrările de la pista 2 de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Contractul de asigurare pentru cei peste 1.750 de angajaţi TAROM este în valoare de 452.000 de euro/an, pentru o perioadă de 3 ani. Compania naţională TAROM anunţă o economie considerabilă faţă de condiţiile comunicate de către fostul furnizor de servicii de asigurare. Aceasta este în valoare de 16.000.000 lei ( 3.444.000 euro).  A fost posibilă prin remodelarea pachetelor de acoperiri ale poliţei. De asemenea a fost urmărită, în acelaşi timp, obţinerea unor avantaje suplimentare pentru angajaţii companiei.

Asigurarea medicală în regim privat este o premieră pentru angajaţii TAROM.

Aceştia vor beneficia pentru următorii 3 ani de servicii medicale complete. Acestea vor fi oferite în regim privat, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Angajații beneficiază de servicii medicale într-o reţea extinsă la nivel naţional şi internaţional.
Poliţa de asigurare acoperă inclusiv afecţiuni medicale pre-existente şi cornice. De asemenea sunt incluse spitalizarea, ambulatoriul și intervenţiile chirurgicale. Totodată medicamentele şi nu în ultimul rând transport medical fac parte din pachetul atractiv.

Citiți și despre noile ghișee de check-in Tarom, care au fost deschise în noul terminal al Aeroportului Henri Coandă.

“TAROM vine cu o măsură concretă, pro-angajat, pentru următorii 3 ani. Asigurare medicală în regim privat, fără nici un fel de cost pentru angajaţii noştri şi – foarte important – cu costuri mult reduse pentru companie. Mizăm pe un parteneriat corect şi solid TAROM-ASIROM. Transmitem în continuare mesajul că numai împreună putem aduce acel plus de seriozitate şi performanţă pe care românii îl aşteaptă de la companiile româneşti”, a subliniat Werner Wolff, Director General TAROM.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close