Air Canada va oferi Wi-Fi pentru toate cursele internaționale

Andrei Beldiman, 24 iun.. 2018

Noile vești vor stârni bucuria în rândul pasagerilor companiei aeriene canadiene. Air Canada va oferi Wi-Fi la bordul aeronavelor sale care efectuează zboruri internaționale.

Air Canada a anunțat că a început să ofere următoarea generație de conectivitate prin satelit la bordul flotei sale internaționale, prin introducerea serviciului Air Canada Wi-Fi furnizat de Gogo.

Lansat pe aeronava Boeing 777-300ER a companiei Air Canada, serviciul Wi-Fi va fi cel mai rapid disponibil pentru orice companie aeriană canadiană.

De asemenea Air Canada va fi și singurul operator de transport aerian din țară care le va oferi clienților posibilitatea de a viziona programe de televiziune și filme în timpul zborului, prin internet.

Citiți și Noul serviciu Super Wi-Fi Qatar Airlines este revoluționar

Reprezentanții companiei au dezvăluit că întreaga flotă Air Canada și Air Canada Rouge este programată să fie echipată cu noul sistem Wi-Fi până la jumătatea anului 2019. Compania aeriană intenționează, de asemenea, să ofere servicii de internet de mare viteză la bordul aeronavelor Airbus A319/320/321, Embraer 175/190 și Bombardier CRJ-900 care efectuează curse aeriene în America de Nord.

“Clienții companiei Air Canada care efectuează zboruri internaționale vor avea acces la cel mai rapid serviciu de internet disponibil pe orice transportator canadian”, a declarat Benjamin Smith, președintele Air Canada, într-o declarație. “Air Canada Wi-Fi va face călătoriile mai plăcute, indiferent dacă vă conectați cu familia și prietenii, vizionați un film preferat sau un program TV pe Internet sau derulând feedurile dvs. de social media”.

Călătoriile de afaceri vor fi la un alt nivel prin disponibilitatea serviciului de Wi – Fi la bord.

“Viteza și fiabilitatea Air Canada Wi-Fi vor reprezenta un excelent instrument de productivitate pentru călătorii de afaceri, care vor putea să păstreze legătura și să lucreze în timpul călătoriei, astfel încât să poată rămâne la zi și să ajungă pe deplin pregătiți pentru orice întâlnire sau eveniment “, a continuat Smith.

Citiți și A avut loc lansarea noilor rute Air Canada Rouge la București

Pasagerii Air Canada vor putea alege dintr-o selecție de pachete Wi-Fi pentru a se potrivi nevoilor lor. Operatorul de transport oferă de asemenea prețuri introductive speciale pentru serviciu, începând de la 5 USD până la 31 august.

Clienții pot determina dacă un zbor are disponibilitate Wi-Fi printr-o pictogramă afișată în timpul rezervării biletului sau pe site-ul oficial al companiei Air Canada.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close