Accident la Sinaia. Un autocar cu turiști francezi a lovit un autoturism

Andrei Beldiman, 28 iun.. 2018

Accident la Sinaia, un autocar și o mașină s-au ciocnit, rezultând în pierderea vieții unei persoane. Autocarul transporta turiști francezi.

În dimineața zilei de joi, 28 iunie, a avut loc un accident rutier în Sinaia.

Un autocar cu 46 de turişti francezi a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc la Sinaia.

O persoană și-a pierdut viața în urma accidentului.

O persoană dintr-un alt autovehicul care a intrat în coliziune cu autocarul și-a pierdut viața în urma rănilor suferite.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, evenimentul s-a petrecut pe Bulevardul Ferdinand din Sinaia. În urma impactului cu autocarul, o maşină a căzut într-o râpă, şoferul autoturismului pierzându-şi viaţa.

Citiți și Accident rutier în Tulcea. 5 răniți în urma ciocnirii între 2 autobuze și un autoturism

În autocar se aflau 46 de turişti francezi care nu au suferit leziuni, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Zece persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident oribil întâmplat în Bulgaria.

10 persoane și-au pierdut viața şi alte cel puţin 20 de persoane au fost rănite într-un accident spectaculos de autocar. Acesta s-a întâmplat vineri, 13 aprilie, pe o autostradă în apropiere de Sofia, relatează BTA şi AFP.

Autocarul a fost izbit în lateral de un alt autovehicul. Acesta s-a răsturnat în urma impactului şi pasagerii au rămas blocaţi în el. Informațiile vin de la șeful companiei în gestiunea căreia se află vehiculul, Gheorghi Atanasov. Acesta a acordat un interviu radioului public bulgar. Autocarul asigura o legătură regulată între Sofia şi Marea Neagră.

Citiți și Accident în Bulgaria. 11 români au fost răniți

Potrivit AFP, Bulgaria se află pe locul al doilea, după România, în ce priveşte numărul de morţi în accidente rutiere.

România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană la acest indicator, în condiţiile în care a avut cea mai mare rată a accidentelor mortale din UE. Mai precis au avut loc 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, dublu faţă de media din UE, conform Comisiei Europene, informează Agerpres.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close