Accident rutier în Tulcea. 5 răniți în urma ciocnirii între 2 autobuze și un autoturism

Andrei Beldiman, 12 iun.. 2018

Cinci persoane au fost transportate în timpul dimineții de 12 iunie la spital, după un accident rutier în Tulcea.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și două autobuze.

Cele 3 persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU).

Declarațiile au fost făcute de şeful de cabinet al comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Lucian Ţugui, informează Agerpres.

“În urma evenimentului, au fost rănite cinci persoane, patru dintre ele aflându-se într-un autoturism, iar una, într-unul din celelalte două autovehicule. Traficul în zona evenimentului a fost suspendat, dar în momentul de faţă se circulă în condiţii normale”, a precizat reprezentantul IPJ.

Citiți și Accident în Bulgaria. 11 români au fost răniți

Accidentul, care a avut loc pe DN 22, în zona localităţii Mineri, s-a petrecut, potrivit sursei citate, din cauza faptului că şoferul unui autoturism, pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara carosabilului, iar cel al unui autobuz, curios de cele întâmplate, a frânat brusc, moment în care un alt autobuz a intrat în coliziune cu acesta.

În sprijinul celor cinci victime, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta a intervenit.

Acesta a folosit  o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, un SMURD şi 11 subofiţeri, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) a intervenit cu patru autospeciale şi echipajele aferente.

Citiți și Un turist care a sărit cu parapanta, în Bucegi, și-a pierdut viața

“Victimele se află internate la SJU şi sunt investigate”, a precizat directorul SJA, Dumitru Vâlcu.

În timpul zilei de 11 iunie 3 persoane au fost rănite în urma unui accident între un tren interregio și un autoturism. Evenimentul a avut loc în județul Olt. Un echipaj al IPJ Olt cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul. Potrivit primelor cercetări, şoferul nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere. Care este bilanțul accidentului?

← Close