A fost inaugurată o rută nouă Tarom, între Cluj și Iași

Andrei Beldiman, 12 iun.. 2018

Pe 11 iunie a fost inaugurată o nouă rută Tarom. Compania aeriană națională va conecta, cu ocazia Anului Centenarului, două dintre cele mai mari orașe din țară.

Începând cu 11 iunie, ieșenii și clujenii vor putea zbura direct de 3 ori pe săptămână, între orașele lor.

Ruta directă Iași – Cluj-Napoca (și retur) este operată de compania națională Tarom. Are o frecvență de trei zboruri pe săptămână (luni, miercuri și vineri).

Compania aeriană Blue Air a renunțat la ruta triangulară Iași – Cluj – Timișoara. În acel moment Tarom a observat oportunitatea care s-a ivit și a căutat să acopere aceste segmente de zbor. Astfel, luni, 11 iunie 2018, o nouă rută Tarom a fost inaugurată, ruta Cluj – Iași.

Citiți și Cele două avioane de tip Boeing 737-800 de la Tarom au ajuns acasă

Lansarea noului segment de zbor a fost marcat printr-o conferință de presă în zona de plecări a terminalului T2, a aeroportului din Iași. În cadrul acesteia au participat reprezentanți ai companiei Tarom, conducerea Aeroportului Iași și a Consiliului Județean Iași, precum și reprezentanți ai mediului de IT și de afaceri local.

Sursa: Razvan Pantescu/airlinestravel.ro

Invitații au ținut discursuri, iar conferința a continuat cu un moment special în care a fost tăiat tortul tematic.

Punctul culminant a fost botezul aeronavei Tarom, atât la aterizarea cât și la decolarea pe/de pe Aeroportul Iași.

Pentru toți cei interesați zborurile vor fi operate în zilele de luni, miercuri și vineri, conform orarului:

IAȘI 14:15 – 15:35 CLUJ – luni
CLUJ 12:35 – 13:50 IAȘI – luni
IAȘI 19:00 – 20:20 CLUJ – miercuri, vineri
CLUJ 17:20 – 18:35 IAȘI – miercuri, vineri

Citiți și Zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Paris cu Tarom, din 17 iulie

În ceea ce privește tarifele, acestea pornesc de la 40 euro pentru o călătorie dus-întors. În prețul biletului sunt incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord și check-in-ul.

Doritorii pot cumpăra biletele de avion de pe site-ul companiei: www.tarom.ro, dar și prin agențiile proprii și partenere Tarom.

În prezent, de pe Aeroportul Iași, compania Tarom operează zboruri directe spre Londra (Luton), Tel Aviv, București, Timișoara și Cluj-Napoca.

← Close