8 Români răniți într-un accident pe aeroportul din Budapesta

Andrei Beldiman, 02 apr.. 2018

Opt români au fost răniți duminică, 1 aprilie 2018, în urma unui accident produs între două autobuze pe aeroportul din Budapesta, relatează MTI.

Sursa: agerpress

Duminică, 1 aprilie, pe aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta a avut loc un accident între două autobuze.

Zece persoane au fost implicate în acest accident. Dintre acestea două au suferit răni grave și au fost transportate la spital. Celelalte opt persoane au suferit vânătăi și contuzii.

Accidentul a avut loc duminică dimineață, la terminalul 2B, când două autobuze s-au ciocnit. Unul dintre acestea transporta cetățeni români care aterizaseră în urma unei curse a companiei Wizzair, de la București.

Ministerul de Afaceri Externe a emis un comunicat de presă.

Acestea sunt precizările de presă cu privire la accidentul produs pe aeroportul internaţional Ferenc Liszt din Budapesta.

“Ambasada României la Budapesta are în atenţie accidentul produs pe aeroportul internaţional Ferenc Liszt din Budapesta, în care au fost implicate două microbuze care transportau pasageri, printre care şi cetăţeni români.

Misiunea diplomatică a efectuat demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare.

Conform datelor obţinute, accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a 8 cetăţeni români, care au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Dintre aceştia, doi au fost transportaţi la o unitate medicală din apropiere pentru verificări suplimentare.

La momentul de faţă, un singur cetăţean român mai este internat pentru tratament de specialitate.

Ambasada României în Ungaria monitorizează situaţia, menţine legătura cu autorităţile locale şi unitatea spitalicească, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.”

În continuare vă prezentăm un clip cu imagini de la locul accidentului. În cadrul acestuia puteți observa cum au fost avariate cele două autobuze implicate în accidentul ce a avut loc ieri pe aeroportul din Budapesta. Clipul a fost postat pe rețeaua YouTube pe contul oficial al Poliției din Ungaria.

Citiți și despre:

← Close