40 euro dus-întors pentru zboruri pe ruta Cluj – Iași, din iunie

Andrei Beldiman, 09 mai. 2018

Vești bune pentru români și nu numai. Tarom introduce zboruri noi pe ruta Cluj – Iași. Prețurile încep de la doar 40 euro pentru o călătorie dus-întors.

Astăzi, 9 mai, de ziua Europei, compania aeriană Tarom a anunțat deschiderea rutei Cluj – Iași. Într-o postare pe pagina oficială Tarom, de pe Facebook, compania informează despre noua rută.

Zborurile între cele două orașe din România vor începe să fie operate de la data de 11 iunie.

Oferta pentru biletele de zbor Tarom include o călătorie dus-întors, cu un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord și check-in, pentru doar 40 de euro.

Compania TAROM a lansat noi rute interne între Iaşi – Timişoara şi Cluj-Timişoara, începând cu 25 martie. Aceste noi zboruri reprezintă un prim pas al unui proiect ambiţios de operare între punctele interne ale Romaniei, proiect iniţiat în anul CENTENARULUI prin compania naţională a României.

Compania Tarom a anunțat de curând o altă promoție la biletele de avion pe ruta București – Londra. Tarifele încep de la 149 de euro. Vacanța dvs. în una dintre cele mai faimoase capitale din lume începe acum.

Revenind la noua rută Cluj – Iași, pasagerii care vor călători spre aceste destinaţii îşi pot rezerva bilete cu preţuri pornind de la 40 EUR, atât de pe site-ul companiei: www.tarom.ro, cât şi de pe varianta mobilă a site-ului TAROM www.tarom.ro sau prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Citiți și despre mărirea flotei Tarom cu două aeronave Boeing 737-800.

Amintim și că Alla, una din concurentele favorite de anul acesta de la Românii au talent, s-a antrenat în unul din hangarele companiei Tarom. Producătorii show-ului au cerut companiei naționale sprijinul pentru a realiza un material de prezentare.

Extrem de deschiși, reprezintații TAROM, au facilitat acccesul echipelor de filmare de la Românii au talent în hangar, unde concurenta Alla s-a antrenat pe aripa unui avion AIRBUS.

← Close